Напишете дума/думи за търсене

Сексът не е между краката, а в главата

Секс, секс, ама друго си е да си фантазираш от време на време за плочките на Джо Манганило и за сластните движения в ханша на бившия стриптийзьор Чанинг Тейтъм, докато си пиеш чая от мента на пролетния балкон, нали?

Пчелички, птички, цъфнали дървета – възбудена природа за живот, възбуден мозък за секс също.

Свикнали сме да си мислим, че разпознаваме чистото плътско оживление от раз, но истината като че ли е малко по-комплицирана.

Какво е сексуалното желание

Животинският инстинкт, неподправен с никакви сол и пипер, или нещо, което е доста по-комплексно и по-грижовно отгледано на няколко сантиметра от гениталиите ни.

В крайна сметка сексуалното желание не е толкова просто като дългото бленуване за нова скоростна кутия или за онези прескъпи обувки от новата колекция на дизайнер с трудно за произнасяне име.

В процеса на сексуалното желание са забъркани и удоволствието за тялото, и определени ментални процеси. То е доста по-близко до емоциите като любов и грижа, отколкото до чистата форма на определението за желание.

Представете си следния сценарий – Иван е неособено успешен студент и току-що е скъсан на поредния изпит по висша математика. Но той е страхотен плейбой, успява да свали преподавателката и прави секс. Част от желанието на Иван се дължи на мисълта и фантазията, че любовницата му е негов учител. От друга страна, по този начин той си „отмъщава” на госпожата, а чувството за разплата е доста силен афродизиак, причиняващ осезаема възбуда.

Аз лично съм попадала в дебрите на любовния триъгълник. Колкото и да не ми се нравеше идеята, че деля един и същи мъж с друга жена, фактът, че в леглото, в което ние двамата се любехме, той е имал интимни отношения и с нея, ме възбуждаше до нелепи висоти.

Това, което изглежда физическо вълнение на плътта, базирано само на основните ни природни инстинкти, в доста случаи е далеч по-сложно като явление.

Дори и да сложим чувал върху главата си и да правим секс с някого, когото не виждаме, мислите ще са тези, които още повече ще разпалват нагона ни. Чуденето от това как изглежда този, с когото се споделяме, със сигурност ще засили още повече мерака ни.

Защото сексът е в главата.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X