Напишете дума/думи за търсене

Мъжете (не) знаят какво искат

Обикновено жената чувства как да се държи с мъжа, за да му хареса. Понякога гласът на интуицията й се “заглушава” от стереотипите, втълпени й от родителите или от телевизията, които дори се случва да си противоречат. Ето някои от тези стереотипи, които могат да ни подведат.

Тя трябва да е недостъпна

Мъжът по природа е ловец и цени само това, което е придобил с много труд. Затова дамата трябва да се държи така, като че ли не проявява никакъв интерес към него.

Може би навремето при нашите деди това е било така. Но съвременният мъж няма време за такива игрички. Социолози са провели следния експеримент. Мъже трябвало да звънят на дами и да им предлагат срещи. Някои жени се съгласявали с радост, други трябвало да бъдат уговаряни по-дълго. Като резултат “недостъпните” не предизвикали у мъжете никакво желание да се борят за тях. А дамите, които приветливо отговорили на обаждането, се оказали много по-привлекателни за тях.

Те харесват разкрепостени жени

Стереотип, противоположен на предишния. Той се “подклажда” от филми, в които едва запознали се, двамата се оказват в леглото.

В секса мъжете имат двойни стандарти. На себе си разрешават “спонтанна” любов с непозната. Но едва ли ще си изберат за съпруга жена, с която са правили секс още първата вечер. Някои дами си позволяват да пийнат малко повече, за да демонстрират своята жизнерадост и непринуденост. В този случай мъжете постигат лесна победа. Но такива отношения по правило бързо завършват или продължават на сексуално-алкохолно ниво.

Тя не бива да кани на среща мъжа, който й харесва

Той никога няма да уважава тази, която сама му се натиска. А може просто да й откаже, което за нея ще се превърне в позор.

Всъщност повечето от мъжете се отнасят благосклонно към инициативите на жените. Те намират в това нещо вълнуващо. Само някой смотаняк може да откаже да пие с вас чаша кафе. Нима ви е нужен такъв мъж? Оставете го насаме с комплексите му.

Той трябва да плаща за всичко

Той трябва да доказва любовта си с дебелината на портмонето си. Колкото повече пари харчи за една жена, толкова “по-скъпа” му става тя.

Всеки мъж иска да е обичан заради самия себе си, а не за това колко може да похарчи за една дама. Разбира се, по правило в ресторанта и в таксито плаща кавалерът. Но ако разноските са много и жената предложи да поеме част от тях, това ще я издигне в очите му. Мъжът си прави извод, че неговата дама е независима, умна и щедра.

Жената трябва за всичко да плаща сама

Много дами сега получават не по-малко пари от техните поклонници. Желанието на мъжа да плати вместо нея тя приема като желание да я унизи и да й покаже къде й е мястото.

Такава дама може да бъде мечта само за закоравелия скъперник. Когато кажат на нормалния мъж, че всеки плаща за себе си, той решава, че просто не се е харесал на жената. Рицарското отношение към възлюбената още не е отмряло в съвременния представител на силния пол. На него му е приятно да харчи пари, за да й достави удоволствие.

За да покаже своя изтънчен вкус, жената трябва да критикува по-често обкръжаващата действителност

Ако не ви е харесал ресторантът, значи вие цените по-изискана кухня. Ако сте разбили на пух и прах филма, който сте гледали заедно, той ще си направи извода, че разбирате от изкуство.

Мъжът наистина изпитва отговорност за настроението на своята дама. В този момент той се чувства и като шеф-готвач и като режисьор на филма. Критиката на това, което той предлага на своята дама, възприема като лична. И едва ли ще има желание да я покани друг път някъде.

Нормалните мъже са малко и за тях трябва да се борим

Те трябва да се обсипват с комплименти, да не се обиждаме на техните закачки и ирония, да ги развличаме, да ги глезим, да бъдем удобни.

Не е изключено първоначално такова отношение да бъде приятно на мъжа. Но после той ще почувства, че всичко това го натоварва, че върху него се упражнява натиск. На пиедестала е приятно да постоиш няколко минути, но е невъзможно да живееш там през цялото време. На мъжът му харесва, когато жената е с него, защото иска, а не защото непременно трябва да се пребори за него. Като допълнение на това, ако вашият партньор няма.

Доброжелателността, искреността и естественото поведение са качествата на жените, които привличат мъжа повече от всякакви психологически манипулации.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X