Напишете дума/думи за търсене

Стаю, 41 г.: Харесвам жени, които не се нагласят към мъжа

Новата ни рубрика „Какво искат мъжете“ говори сама за себе си. Подборът на мъжете, които ще интервюираме по всички въпроси, които ни вълнуват, минава през две единствени условия – мъжът да не е популярна личност и да е интелигентен човек, от когото има какво да научим. А, да, и да е абсолютно искрен, каквито могат да бъдат предимно неизвестните мъже. 


Име: Стаю
Години и местообитаване... 41, София
Емоционален статус... обвързан

Какво искат мъжете?
Мъжете искат много прости неща. Ние сме елементарно устроени същества, които трябва да действат. Жената е същество, което е предопределено да ражда, което пък веднага я прави човек с по-силна енергия и по-силна психика. Тя обаче, за наше щастие, е с объркан софтуер. Има нужда един мъж от време на време да й чисти вирусите от главата. Парадоксално на всички възприятия, жената е териториално същество, а не мъжът. Той няма територия, той има завоевания. За жената е важно да има територия, защото тя е центърът на дома. Егото на жената е толкова развито, че това прави нас, мъжете, слабия пол.

Най-важното качество у една жена?
Да е истинска. Да е искрена. Да показва, че я боли, да е смела, да не се страхува да бъде себе си. Смисълът в една връзка е тя да достигне до такова ниво, че да няма задни мисли и да няма неща, които не са споделени. Доверието се изгражда до каква степен си склонен да споделяш тъмните си страни.

Има ли приятелство между мъж и жена, без да са се изследвали сексуално?
Не! Защото винаги в главата на мъжа стои идеята, че това е жена, с която трябва да има сексуално преживяване. Това е инстинкт. Да, може да го потиснеш интелектуално и психически, но ако мъжът е искрен, няма начин да няма сексуални мисли.

Обичаш ли жените да те свалят?
Не, това ме отблъсква. Една жена, която ме сваля, е обречена на провал. Фактът, че може да падне толкова, че да ми обърне внимание по елементарен начин, а не да комуникира с мен като с човешко същество, означава, че тя има проблеми в живота си. Отблъсква ме поведението - езикът на тялото, целият този театър. Харесвам жени, които не се нагласят към мъжа.

Ако сме по-смели емоционално, нещата щяха да са много по-прости
Ако сме по-смели емоционално, нещата щяха да са много по-прости
Тогава ти харесва, когато една жена ти се дърпа?
Това е част от играта на живота. Предизвиква ми интереса. Еднакво е и при двата пола. Ние, мъжете, знаем кога да спрем, а вие - не. Не ми харесва да е фалшиво. Ако това е навик, който е изграден с времето, това означава, че тя е супер глупава. Ако се дърпа заради някакви емоционални причини, защото се притеснява, е съвсем различно. В очите се вижда разликата - те издават дълбоки, емоционални процеси. Когато двама души се срещат, те се надлъгват. Не са отворени съзнанията им, те са роби на идеята на обществото да имаме материалните неща, с които да се фукаме. А това те лишава от наслада и не те прави щастлив. Хората трябва да търсим емоцията, а не да действаме на механично ниво - дай да видя какво ще стане. Ако сме по-смели емоционално, ако показваме какво чувстваме и искаме, нещата щяха да са много по-прости.

Как си избираш жена за дълга връзка?
Не избираш. Животът ти предлага възможности. След като мъжът си е направил завоеванието, иска да е спокоен, да се забавлява, иска уют. Но пък ако има прекалено много спокойствие, му става скучно. Ако пък има прекалено много напрежение, му става нервно. Мъжът търси баланса, докато жената търси проблемите.

Защо хората са разочаровани от брака?
Самата дума брак ми звучи ужасяващо. Разочарованието се появява заради очаквания. Не трябва да имаш очаквания. Човек трябва да е искрен, да прави това, което му харесва. Да изразява себе си без задръжки. А не да прави семейство на базата на инстинкта за размножаване, подчертан на лъжливата представа за власт, и на стари години да осъзнае, че е избрал грешния партньор. Хората обичат да лъжат себе си и останалите, защото е по-лесно.

След колко срещи трябва да се прави секс?
Няма условие за това. Ако има емоционален двигател, нещата се случват и от първия път. Ако емоционалният двигател е по-слаб и партньорите се изследват, се случва по-късно. Няма значение кога, има значение какво се случва след първия акт. Цялата идея за секса е безумие, което продава парцалки и ни кара всички да се кланяме в църквата на мола. Където от една страна момиченцата си правят шопинг терапия, а момченцата си правят факинг терапия. Когато една жена иска да си докаже, че е красива, е склонна да си намаже кило и половина неизвестни химически вещества върху главата и върху лицето, като не пренебрегва и възможността да й се получат разширени вени рано, ходейки на обувки със 17-сантиметров ток. Целият този ритуал идва от идеята, че една жена трябва да се принесе в олтара на мъжа. От друга страна, мъжете, стремейки се да са актуални, започват да се обезценяват като стойност, защото нямат център.

Смисълът на една връзка е да можеш да споделиш и тъмната си страна
Смисълът на една връзка е да можеш да споделиш и тъмната си страна
Една жена трябва ли да изразява оргазма си вокално?
Когато една жена изпитва оргазъм, дори тогава тя се контролира. Защото в съвременния живот, тя обслужва образа. Жената до такава степен се е продала да бъде част от някакъв обществен сценарий, че тя дори понякога не знае кога има оргазъм. Рецепта за оргазъм - обичайте си партньора. Жените изпитват истински оргазъм само когато имат емоционално отношение. Когато си хранят единствено физическите сетива, те стават мъже.

С грим или без предпочиташ жените?

Самата идея за грима на мен ми говори, че жената не се харесва и прикрива някакви „несъвършенства”. Гримът е оправдан, когато трябва да има оптична корекция. Например изпъкнали очни ябълки.

Най-силният афродизиак за теб?
Една жена да има смелост, да казва истината, да не е себична, да не е егоистична по мъжки, да не е арогантна.

Какво й трябва на една жена?
Жената трябва да иска да бъде с един мъж, който се грижи за нея, а не който й храни суетата.

Как реагираш на ревността?
Ревността е признак за комплекс за малоценност за всеки, който го прави. Това означава, че един човек не вярва, че е достатъчен за другия. Трябва да оставиш другия да избере свободно, ако си убеден, че имаш качества.

Дразни ли те фактът, че по средата на деня твоята партньорка ти звъни „само за да си поговорите”?
Не ме дразни, вбесява ме. Жената трябва да има търпение да сподели нещо, което й е направило впечатление очи в очи, а не да тормози партньора си по телефона само защото няма какво да прави.

Мъжът търси баланса, докато жената търси проблемите
Мъжът търси баланса, докато жената търси проблемите
Задължително ли е една жена да те разсмива?
Изключително важно е в една връзка да има смях и ако не се взимат нещата на шега, на майтап, то няма отношения. Защото животът е абсурден и опознаването на двама души е изнасилване на психики и в целия този процес трябва да има оттласкване и това става със смях.

Отличава ли се сексът с грозна жена от тази, която е по-приятна за сетивата?
Естествено, че се различава, но тук нещата опират до това как се възприема жената. Грозната жена за мен лично е тази, която не се харесва, тази, която има ниско самочувствие. Има жени, които не са особено привлекателни, но които не са се фиксирали върху външността си, а върху качествата, които притежават и предлагат емоционално общуване, което води до сексуален акт, който е по-добър. Те знаят, че няма как да угодят сетивно на мъжа с естетическа наслада и за това се стремят да дадат физическа. Те са по-склонни на повече компромиси, отколкото хубавата жена, която е свикнала в 90 процента от случаите да е пасивна в леглото, защото количеството на мъжете, които са в краката й, е огромно и тя няма недостиг на ухажване. Същото е и при мъжете - колкото повече жени имаш в живота си и си свикнал да те свалят, толкова по-малко се напъваш. 

За теб либидно има ли значение дължината на косата на една жена?
Не, за мен има значение дали една жена е истинска. От праисторически времена дългата коса у жената е карало мъжа да се чувства по-силен. И съвременното общество програмира на ниско ниво мъжете да си харесват жени с дълги коси. Това е примитивизъм. Има период от човешката история, в която големият задник и големите цици отговарят на матриархата. Венера от Вилендорф е може би най-старата скулптура в света, но това е различно, защото изобразява култа към майката. Ако говорим за чисто визуално възприятие, дългата коса работи по-добре за мъжа, защото му дава възможност по-лесно да види лицето. Когато косата е прибрана, ти виждаш главата, не толкова лицето. Дългата коса дава контраст към светлото петно, защото в какъвто и цвят да си боядисаш косата, кожата на лицето винаги ти е по-светла.

Доста мъже бленуват за анален секс във връзката?
Сексът е рефлексия на отношенията между мъжа и жената. Когато отношенията са емоционални, сексуални табута няма. Това е въпрос на доверие и желание. Фиксацията на мъжете за анален секс идва на базата, предоставена им от порнофилмите. Да не говорим, че когато мъжете се съберат в компанията си, обичат да си мерят гениталиите, разправяйки какви виртуозни неща са направили на партньорката си, което е пълна простотия. Ако един от двамата партньори има сексуални предпочитания, които са толкова важни, че да прескочи наличието на емоционално общуване и доставяне удоволствие на човека до него, то тогава няма връзка.

Фетиш ли са обувките на висок ток?
Това е чиста геометрия. В класическите обувки на висок ток, а не извратените, заимствани от порноиндустрията, има ритъм, който позволява на окото да стигне до една точка и да се върне обратно. Женското тяло се събира в глезена. Когато той е повдигнат на високо, позволява на погледа да се завърти отново нагоре към коляното. И оттам идва това удоволствие, което в последствие някои мъже развиват в пристрастеност до такава степен, че си лягат с маркови дрешки, маркови обувки и една палитра грим.

Снимки: Ангел Кирилов

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X