Напишете дума/думи за търсене

5 женски странности, които привличат мъжете като магнит

Наясно сме, че господата са привлечени от пищен бюст, от малко дуп, от безкрайни крака, от дълга коса. Или поне така е по подразбиране. Има обаче странни неща, които карат мъжете да се побъркват по женствеността.

Когато ни е страх

Страхът е нещо, което е изключително привлекателно за силната половинка на човечеството. Не защото мъжете са някакви бесни садисти, а защото малката доза страх ги кара да се чувстват потребни и закрилници. Дава им възможност да се направят на герои.

Когато сме пълна каша

Мислим си, че мъжете винаги искат да ни виждат в брилянтна форма. Истината е, че нямат нищо против да ни видят и когато не сме наконтени. Когато сме разрошени, с домашни дрехи и в неособено приповдигнато настроение. Това им дава възможност най-накрая да пробият нашата перфектна маска, зад която сме се скрили удобно.

Когато сме облечени в камуфлаж

Най-вероятно това е свързано с ловджийската природа на мъжа. Тази на хищника, който иска да излови беззащитната жертва. Явно смяната на ролите от време на време действа на господата доста възбуждащо. Но не десенът на дрехата определя привличането на мъжа, а взаимният интерес за нещо, което се споделя и от неговата нежна половинка.

Когато се гримираме

Оказва се, че половинките ни намират за особено интересен процеса на нашето разкрасяване с помади. Те са изумени от прецизността, с която нанасяме грим и червило върху лицето си. Освен това особено им харесва фактът, че всяка от нас има собствен стил на разкрасяване.

-----

Белезите на бременността

Ако сте родили дете на любимия си, най-вероятно няма нищо чудно във факта, че той харесва вашите стрии. На вас може да ви изглежда несправедлив този кожен придобит дефект, но господата имат особен сантимент към тях. В крайна сметка те символизират раждането на вашето дете. Символизират подслона, който сте дали на живота, създаден от вас двамата.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X