Напишете дума/думи за търсене

6 грешки на хората, търсещи любов

Този текст е за хора, които са готови за любов, искат любов, чакат любов, но не разбират защо тази емоция постоянно ги отбягва.

Представяме ви 6 от най-често срещаните грешки на хората, които са в очакване на сродната им душа.

Има място за всичко друго в живота ви, но не и за любов

Едва ли ще успеете да задържите някой до себе си, ако постоянно го игнорирате заради служебните си ангажименти.

Какво да направите?

Крайно време е да подредите приоритетите си и да разберете, че любовта също има нужда от внимание. Прибирайте се навреме при любимия, отлагайте срещите си с приятели за друг ден и намерете време за романтични приключения.

Не сте приключили с предишната си връзка

Най-накрая сте намерили време за среща, но преди да прекрачите прага, усещате, че буца е заседнала на гърлото ви. Това е така, защото когато си мислите за любов, в главата ви изплува образът на бившия ви партньор. На онзи хубав, смел, перфектен мъж за вас, който по една или друга причина е избрал да не бъде с вас.

Какво да направите?

Задайте си въпроса защо още страдате по връзка, която е приключила. Машината на времето още не е измислена и няма как да поправите това. Крайно време е да проумеете, че бившият ви не е перфектен и че вашата фантазия ви играе лоша шега. Време е да бъдете щастливи!

Прекарвате твърде много време у дома

Умора, лошо време, депресивни мисли – все причини да си останете вкъщи. Освен това един интересен филм и добра книга винаги са препъникамък за излизането от хола. Може да си намирате хиляди причини, за да не се срещате с други хора, но не се превръщайте в саможив и самодостатъчен индивид.

Какво да направите?

Ако се ограничавате и задоволявате с 4-те стени на дома си, съвсем скоро може и да станете гадже с хладилника. Светът е под носа ви и е толкова прекрасен, че е грехота да го пропускате.

Не обръщате внимание на външния си вид

Ако изглеждате неугледно, едва ли ще предизвикате някоя усмивка от напълно непознат за вас мъж. Със сигурност комплиментите ще отиват при приятелката ви, с която сте излезли, заради красивата й червена рокля, а не заради чорлавата ви коса и размъкнат пуловер. Капка парфюм, спретната прическа и атрактивен тоалет ще ви направи по-привлекателни.

Какво да направите?

Дори и да ви харесват заради чувството ви за хумор и интелекта, трябва да сте наясно, че добрият външен вид също е задължително условие за харесване от останалите. Не е нужно да изневерявате на себе си и да се труфите с неприсъщи за вас аксесоари, но не бъдете и клошари.

Мнението на родители ви е най-важното за вас

Скъпоценният момент, в който започвате да се влюбвате, вече е настъпил. Майка ви пита за хобитата на вашия избраник, а баща ви любопитства за работата му. Твърде вероятно е да чуете, че той не е особено подходящ за вас.

Какво да направите?

Не допускайте това да ви повлияе. Покажете на родителите си, че не сте дете и че трябва да се научат да уважават избора ви. Покажете им, че вече е дошло вашето време за любов.

Не обичате да пробвате нови неща

Постоянно се срещате с приятелите си в едно и също заведение и избирате само “женски филм“ за гледане на кино. Убедени сте, че спортистите не са особено умни, а креативните мъже са наистина умни. Освен това не си позволявате да мръднете дори на крачка от убежденията и навиците си.

Какво да направите?

Трябва да се отървете от страха, който е сковал цялото ви същество. Светът е гигантски и различен и не обича да чака хората, които не си позволяват да са гъвкави и които не обичат за черпят от него с пълни ръце. Помнете, че истинската любов най-вероятно ви чака в друго кафене и в друг киносалон.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X