Напишете дума/думи за търсене

Какво разкрива вашата сватбена зодия за бъдещето на брака ви?

Има вярване, че браковете се сключват на небето и в голяма степен е правилно. От незапомнени времена астрологията и звездите винаги са играли голяма и мистериозна роля в определянето на бъдещето на брака. Вашата сватбена зодия (изчислява се спрямо датата на сватбата и зодията, свързана с нея), може да ви даде представа за това как ще се развива вашият брак в бъдеще.

1. Брак Овен: 21 март - 19 април
Ще имате авантюристичен брак
Зодия Овен е известен с това, че е изключително независим, смел и авантюристичен. Така че няма да е чудно, ако и вашият брак отразява същите ценности. Ако се ожените през това време, вашият брак ще бъде спонтанен и много забавен, като импулсивни планове за пътуване, непланирани романтични срещи за вечеря и спонтанни романтични жестове.

2. Брак Телец: 20 април - 20 май
Ще имате здраво стъпил на земята брак
Ако решите да се ожените през сезона на Телеца, вие и съпругът ви ще имате здраво стъпил на земята брак. Въпреки че и двамата харесвате по-фините неща в живота и обичате лукса, никога няма да позволите това да доминира във вашия брак. Но имайте предвид, че от време на време бъркате да овкусявате малко нещата помежду ви, в противен случай може да се окаже монотонно и скучно .

3. Брак Близнаци: 21 май - 20 юни
Ще имате вълнуващ и комуникативен брак
Без значение каква е ситуацията, винаги ще изберете да говорите за нея открито и да я разрешите. Освен това вие и вашият съпруг също ще се наслаждавате на разнообразие в живота си, като бънджи скокове през лятото, каране на ски през зимата, посещаване на клас за гурме кулинария и прочее.

4. Брак Рак: 21 юни - 22 юли
Ще имате романтичен брак
Раците са много романтични и емоционални, така че няма да е изненада, че бракът ви ще бъде невероятно романтичен. Ще използвате сладки прякори един за друг, ще имате романтични вечери на свещи от време на време и може да поглезите партньора си с много подаръци. Независимо от това, не забравяйте, че има живот извън брака ви. Срещайте се с приятели и семейство и поддържайте връзка с тях.

5. Брак Лъв: 23 юли - 22 август
Ще имате страстен брак
Ако решите да се ожените по време на сезона на Лъва, бъдете сигурни, че вашият брак ще бъде много страстен и драматичен. И вие, и съпругът ви ще бъдете много мнителни и никога няма да отстъпите от споделянето на вашето мнение. Ако обаче Лъвът е вашата сватбена зодия, опитайте се да не оставите вашите различия да ви отведат в негативна посока. Уверете се, че никой не се опитва да доминира над другия и всичко ще се оправи.

6. Брак Дева: 23 август - 22 септември
Ще имате зрял брак
Бракът ви ще се основава на това да бъдете изискан, здрав и организиран. И вие, и вашата половинка сте изключително конкретни по отношение на всичко, а също така и много ясно какво искате. Винаги сте си най-голямата подкрепа.


7. Брак Везни: 23 септември - 22 октомври
Бракът ви ще бъде балансиран
Браковете с Везни са известни с това, че са много балансирани и между двамата партньори винаги има здравословно даване и вземане. За хората с тази сватбена зодия, бракът и връзката винаги са първи приоритет. От друга страна, внимавайте да не загубите своята индивидуалност.

8. Брак Скорпион: 23 октомври - 21 ноември
Бракът ви ще бъде интензивен
Скорпионите са известни със своята интензивност и сексуалност, така че не е чудно, че и бракът ви ще наподобява това. Хората с тази сватбена зодия ще имат много интимност и страст и поддържането на нещата пикантни никога няма да бъде проблем. Помнете обаче, че Скорпионите са много ревниви по природа и това може да създаде проблеми.

9. Брак Стрелец: 22 ноември - 21 декември
Бракът ви ще бъде много забавен
Бракът ви ще се състои от много пътувания, тъй като Стрелецът е много авантюристичен и разкрепостен по природа. Винаги се стремите да научите нещо ново и да се опитате да направите нещо ново. Опитайте се обаче да натискате паузата понякога, особено що се отнася до парите. Живеейки живота си на ръба, понякога може да ви постави в тревожни ситуации.

10. Брак Козирог: 22 декември - 19 януари
Бракът ви ще бъде традиционен
Зодия Козирог е известна с това, че е традиционна, така че бракосъчетанието ви може да се състои около Коледа или Нова година. Тъй като и вие, и съпругът ви вярвате в почитането на наследството и спазването на традициите, целият ви брачен живот ще отразява същото. Имайте предвид, че понякога трябва да се отпускате и да се наслаждавате на настоящето, вместо постоянно да планирате бъдещето.

11. Брак Водолей: 20 януари - 18 февруари
Бракът ви ще бъде странен
Най-хубавото при сключването на брак през сезона на Водолеите е, че бракът ви ще бъде много нетрадиционен и модерен. Въпреки че сте лудо влюбени, вие сте и най-добрите приятели помежду си. Хората с Водолей като сватбена зодия обичат да излизат и да забавляват сърцето си сред хора, обожават да се смесват много добре с огромни тълпи. Но се наслаждавайте понякога на някого заедно, така че романтиката все още да е във връзката.

12. Брак Риби: 19 февруари - 20 март
Бракът ви ще бъде мечтателен
Известно е, че хората Риби са много романтични, мечтателни и креативни. Индивидите с тази сватбена зодия ще прекарат брачния си живот в пълно романтично блаженство, а съпругът ви винаги ще се опитва да намери нови начини да се почувствате обичани. Големите романтични жестове като подновяване на обетите и отлетяване до екзотични дестинации, за да отпразнувате юбилея си, са само част от нещата, които правите. Въпреки всичко, уверете се, че понякога сте и прагматични, за да не профукате всичките си пари за скъпи неща и преживявания.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X