Напишете дума/думи за търсене

5 фрази, с които жените манипулират мъжете

Основата на повечето женски манипулации е опит за събуждане на вина у мъжа. И колкото по-съвестен и отговорен е мъжът, толкова по-лесно е една жена да постигне това, което иска.

1. "Ти изобщо не ме разбираш", или обратно - "Обичаш ме толкова много, никой не ме е обичал толкова много!"

Първата фраза се казва така, че мъжът или започва да изпитва вина, че не изглежда да обича, оценява, защитава прекалено много любимата и започва да се опитва още повече, а с втората жената сякаш програмира и вдъхновява мъжа, че той наистина я обича толкова много, че не може да живее без нея и тогава той също започва да мисли по този начин, опитвайки се да го показва постоянно и да угажда и за най-малкото на жената.

2. "Бившият ми го правеше по-добре" (ремонтира, готви, чисти,) или "Имах по-добро мнение за теб" (разбирайте - "Истинските мъже не правят така")

Първата фраза според жената трябва да подтикне мъжа към подвизи, за да докаже, че той е още по-добър от бившия й партньор. А втората фраза е предназначена да засрами мъжа, че не иска да направи това, което тя го е помолила.
И според нея той трябва буквално да скочи от дивана, за да докаже, че все още е „истински мъж“, осъществявайки точно това, което тя иска.

3. "Ти си просто бог в секса! Това никога досега не ми се е случвало и никога не съм била с някого толкова добър, колкото си ти."

Много мъже наистина са били водени за носа от тази фраза. И тук дори не е важно дали това е вярно или не. Основното е, че мъжът е доволен от себе си, неговото его е поласкано, което означава, че жената може да го помоли за всичко, което иска, и буквално да му вади душата с памук, защото след такива думи той просто не може да й откаже почти нищо.

4. "Ще се изгубя без теб, просто не ме оставяй! Ти си толкова силен, умен ..." или обратното - "Да, не може да направиш нищо без мен, не може да направиш нищо нормално. Радвай се, че все още съм с теб."

Всяка от тези фрази предизвиква самочувствие на мъжа. В първия случай то се повдига, господинът започва да се чувства почти като бог, без когото жената веднага ще изчезне, докато във втория случай е обратното – представителката на нежния пол понижава и унижава мъжа и самочувствието му, напълно го обезценява, повишавайки по този начин собственото си самочувствие и значимостта си.

5. "Виж какъв хубавец стана, откакто си с мен. И всичко това е заради моята любов и грижа за. Кой друг би те обичал толкова много? А ти все още не си ми предложил." или "Подарих ти най-хубавите години от живота си, не заслужавам ли да стана твоя съпруга?!"

Тези фрази, според мнението на жените, би трябвало да накарат един мъж най-накрая да удари коляно в земята и да й предложи брак. В края на краищата тя се старае толкова усилено през всичките тези години за заслужи любовта му. Сега тя чака благодарност от него под формата на предложение да стане негова съпруга. Но, за съжаление, или може би за щастие, мъжът рядко е готов да „благодари“ по този начин на любимата си за всичките й „усилия”. И дали този брак ще бъде наистина щастлив, ако е започнал по този начин?

В края на краищата, мъжът или просто взема решение, че иска да прекара целия си живот с една жена и няма значение колко време се познават и дали е полага усилия или не, или точно обратното - въпреки дори годините на съвместен живот, един мъж може все още да не е готов за тази сериозна стъпка, тъй като просто не вижда тази жена като своя съпруга.

Ето защо, скъпи мои жени, спрете да играете всички тези игри и да прибягвате до такива манипулации. Просто бъдете честни с господина до вас и на първо място със себе си и ще видите как всичко ще бъде много по-лесно. Късмет!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X