Напишете дума/думи за търсене

3-те най-манипулативни зодии

Отдавна думата „манипулация“ си е спечелила печална слава и никой не харесва оттенъка, който тя оставя, когато се намеси в разговор.

А усетили, че някой има склонност да манипулира околните, ние се отдръпваме от него, за да не станем негови жертви.

Но пък какво са виновни хората, които имат по-изразени способности да убеждават другите? Това, че може да постигнеш своето, невинаги означава нещо лошо.

Звездите също имат какво да кажат за манипулативни способности на отделните зодии.

Кои са най-изпечените манипулатори в зодиака?

Скорпион

Той е най-манипулативният знак сред всичките си братя и сестри. Скорпионът е много конспиративна личност и ще направи каквото е по силите му, за са получи това, което иска. Използва безкомпромисно околните като инструменти за собственото си добруване. Освен това е много добър в разчитането на хора и възможности, които да са в негова полза. Може да извлече полза от слабостите на другите, знае какво да каже, за да спечели доверието им и тогава действа безцеременно.

Рак

Тази зодия изглежда невинна на външен вид, но нека това не ви лъже. Ракът може да е много сладък и добър и притежава нежна и чуплива душа. Но въпреки това е изпечен манипулатор. Обича да се грижи за околните, но понякога използва своята грижовност, за да вмени вина и да изиска от отсрещния да му отвърне със същото внимание и грижа. Той знае как да използва емоциите на другия срещу него.

Близнаци

Тази зодия е „двулична“. Представителите й трудно може да бъдат разчетени правилно и чието поведение никога не може да бъде предсказано. Трудно е да се довериш на Близнаци и с право – те са изключително манипулативни.

В състояние са осиновят различни индивидуалности и трикове, за да подсилят привлекателността си в дадена компания. Много са гъвкави и може да се приспособят към всякаква среда, в която иска да пребивават. Виртуози са в това да карат околните да се чувстват чудесно в тяхната компания, но винаги бъдете нащрек – не знаете кога ще бъдете изманипулирани, без да разберете.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X