Напишете дума/думи за търсене

Кои зодии са най-големите темерути в любовта

Вие сте някой, който би направил всичко за прегръдка? Или някой, който би бил отвратен от самата идея за това? Може дори да сте някъде по средата между тези две крайности.

Очевидно е, че степента на афинитет или пренебрежение на хората към прегръдката варира значително. Някои от нас се чувстват комфортно само когато са в прегръдките на любимия.

Други просто го мразят. Всичко, от което се нуждаят, е тяхното много лично пространство.

Ясно е, че зодиите винаги има какво да кажат за този или онзи аспект от живота. Прегръдките не правят изключение.

Кои зодиакални знаци са любвеобилни и кои са саможивци в любовта? Започваме с по-гальовните зодии.

1. Телец

Телецът тотално обича да се гушка. Хората от тази зодия винаги са готови за това. За тях това е най-уютното нещо. Освен това е романтично и забавно. Те намират прегръдките за много по-интимни, отколкото целувките и държането на ръце.

Освен това Телците обожават да се прегръщат преди секс. За тях това е част от предиграта. Това им действа възбуждащо.

2. Рак

Втори по ред е Ракът. За него прегръщането е най-добрият начин да опознае някого по-интимно. Той обожава разговорите, но ако общува с партньора си, сгушен в него, това е безценно. Хората от тази зодия са най-концентрирани в разговорите си, когато са прегърнати от любимия. Освен това обичат общуването да е съпроводено от смях, гъделичкане или целувки. Те много приличат на плюшени мечета.

3. Лъв

Левът е любящ. Пада си много по демонстрациите на любовна привързаност на обществено място. За хората от тази зодия докосването е много важно. Това е много любовно чувство за тях. Въпреки че е известен със своята арогантност, Лъвът никога няма да скочи от леглото след края на секса, а ще остане да се гушка дълго време. Дори може да си измисли извинение, за да се сгушат в партньора си. Ако желанието на Лъва за прегръдка бива отхвърлено, може да се разстрои.

4. Риби

Те обичат да се гушкат толкова много, че мечтаят за това, дори когато наоколо нямат обект на желание. Ако нямат любим, може дори да спят, прегърнали плюшена играчка. Това ги кара да се чувстват сигурни и обичани. Те са най-любвеобилни, когато са в добро настроение. В противен случай понякога може да не искат да ги гушкате. За тях е важно да са физически близки до човека, когото обичат.

5. Овен

Хората от тази зодия не само обичат да се гушкат, но и са супердобри в това. Те знаят как да прегърнат партньор си така, че да му бъде напълно удобно. С прекрасните си пръсти те знаят най-добрите начини за докосване, от които да ви побият тръпки по гръбнака. С две думи, Овенът е шампион по прегръщането. Прегръдките са израз на грижа за Овена.

6. Везни

Везните са много балансирани, когато става въпрос за привързаност. Те не са много по показното обичане, но липсата на внимание ги разстройва. Биха искали да се гушкат под одеялото, докато четат книга или гледат филм. И въпреки това едва ли ще продължат с прегръдките през цялата вечер.

Дойде ред и на зодиакалните знаци, които може да изгарят от любов, но не обичат да пренаселват личното си пространство с прегръдки.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X