Напишете дума/думи за търсене

7 начина да спечелим любовта на Скорпиона

Знакът на Скорпиона е доста труден за категоризиране, когато стане дума за любовните дела. Представителите на тази зодия нямат нищо общо с когото и да било друг индивид в астрологическата палитра. Ако сте влюбени в Скорпион, ето какво трябва да знаете какво би било полезно за вашите отношения. Все важни неща, които ще ви изведат до щастлив край.

Не лъжете

Това е правило, което за нищо на света не трябва да пренебрегвате. Мъжете Скорпиони не обичат да бъдат лъгани, особено когато се опитвате да им се харесате. Впечатлете ги със своята естественост и това, което сте направили в живота си, вместо да шикалкавите. Не лъжете, защото те винаги ще ви надушат.

Не ги командвайте

Тези господа не понасят да ги командват. Ако имате отношения със Скорпион, трябва веднъж завинаги да разберете, че той е шефът, а не вие. Това, разбира се, не означава, че трябва да се превърнете в мекотело.

Говорете за страстите си

Силните представители на тази зодия са много страстни натури, които обичат и партньорите им да горят със същата страст за нещата, които ги вълнуват. Ако обичате да пишете, говорете за това с плам и редете думите върху белия лист с изначална разгорещеност. На тях им харесва да чуват и виждат какво ви вълнува.

Не приемайте, че сте двойка твърде рано

Не обичат да бъдат опитомявани на секундата. Ако се срещате с мъж Скорпион вече няколко месеца, това не ви прави двойка – или поне не в неговия свят. Преди да се окичите с този етикет, не е лошо деликатно да насочите разговорите ви в тази посока – поне да сте наясно накъде вървят нещата в неговата глава. Не забравяйте – скорпионските господа не обичат да бъдат затваряни в клетка, така че подходете правилно.

Не бъдете безгръбначни

Това, че любимият ви е силен в устоите си Скорпион, не значи, че трябва да не отстоявате позициите си. Никой не обича да обича безгръбначни амеби. Научете се как да изразявате мнението си, без да се чувствате застрашени от властния характер на мъжа от тази зодия.

Харесват засуканите срещи

Ако си мислете, че среща в кафене и ходене на кино е достатъчна за мъжа Скорпион, помислете отново. Тези господа харесват по-засуканите рандевута. Независимо дали катерите планини или скали, редите пъзели или отивате на посещение на музей на изобретенията, винаги трябва да им предлагате нещо, което да стимулира както въображението, така и тялото им.

Покажете им подкрепата си

Скорпионите често чувстват, че не са достатъчно подкрепяни от половинката си. Затова винаги трябва да усещат, че независимо какво се случва, вие сте зад гърба им. Бъдете с тях емоционално. Важно е за тях.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X