Напишете дума/думи за търсене

Колко истински любови се падат на всяка зодия

Разбирачите на любовните дела твърдят, че средно се падат по 4 души на един човек, в които той ще се влюби през живота си. Тези 4 любови са различни и те всички ни учат на нещо важно.

Разбира се, тази цифра е средноаритметична и не е категорична за всеки. Много фактори решават колко любими ще имаме, а зодиакът е чудесен индикатор, ако искаме да разгадаем мистерията, която представлява любовта.

Прочетете, за да разберете в колко души се предначертано да се влюбите.

Овен

Изобщо не се срамувате да говорите за любов. Тя е много важна част от живота ви - любовта към вашето семейство, към вашите приятели и към партньора ви не знае граници. Тъй като за вас връзката винаги върви с влюбване, вие не бързате със секса и не се втурнете много лесно в нови отношения. Може би ще намериш истинската и единствена любов още от първия път.

Телец

Телецът обича да е влюбен. Но разликата от Овена, на него му харесва да пръска любовта си наоколо и да си пада по някой нов почти всеки ден. Въпреки това няма за какво да се страхувате, защото няма начин да объркате краткотрайните свалки за нещо истинско и дълбоко. Вие най-вероятно ще се влюбите само два пъти през живота си - веднъж в по-младите си години и веднъж в по-зрелите.

Близнаци

Представителите на тази зодия са като малко дете в магазин, който просто не може реши коя играчка иска за рождения ден. Те лесно се влюбват и разлюбват. Това не означава, че са неискрени в своите чувства, а чисто и просто чарът и непознатите страни на партньора им се изчерпват с времето. Броят на влюбванията за тази зодия циркулират около 4.

Рак

Вие сте един от онези хора, които мечтаят за съвършената любов. Имате доста високи очаквания за вълшебна обич, но това може да причини повече вреда, отколкото полза. Не пресирайте ненужно себе си или партньора си, опитвайки се да имитирате перфектната връзка, която не съществува. Първото ви влюбване ще бъде много интензивно, което ще доведе до много скръб, когато се разделите с любимия. Но това не означава, че няма да имате късмет втория път. Той ще ви донесе тоталното щастие.

Лъв

Вярвате в любовта, но смятате, че трябва да вкусите всяко предложение, което светът ви предложи. Благодарение на това си верую срещате много интересни хора през целия си живот. На младини сте имали силно влюбване, което не е устояло на желанието ви за нови преживявания. Но следващия път, когато се влюбите, чувството ви ще бъде подплатено и със зрял разум, което ще подобри в пъти шансовете за успех на връзката.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X