Напишете дума/думи за търсене

Любовта с абаносов мъж е за цял живот

Голяма любов, ревност, грижа, изневяра, страст, топлина. Всичко това получаваме и даваме в почти всяка връзка. Какво повече или по-малко получих аз от връзката си с чернокож…

Мъжественост

За мен той никога не е бил чернокож. Всички около мен го наричаха така. За мен беше просто голямата ми любов. Може и друга да ми предстои, но засега тази бе най-дългата. Така измервам аз любовите – по дълбочина и времето, което искам да споделям само с един мъж... Лесно е да бъдеш привлеченa от чернокож. Освен тяло с плочки по ДНК, тези тъмни аполоновци печелят със самоувереност и мъжественост, добър стил на обличане, майсторство на дансинга и не само там. Днес мъжете често се притесняват да се запознаят с жена, която са харесали, а нигерийците например са оперирани от притеснение щом искат да впечатлят мадама. Настоятелни са до наглост, но искат ли номера й, накрая задължително го вземат. Първите няколко отказа не им влияят и знаят, че ще имат други възможности или срещи, в които да се предложат отново.

Ако чернокож мъж ви покани на кафе или още повече на разходка в парка, значи страшно много е хлътнал по вас. Паркът не е безопасно място за него. Там властват скинарите и не е желателно да се разхожда по такива места, особено без приятели. Когато излязохме на разходка в парка с моя Оера, не знаех, че това е като да ми подарят пръстен на първа среща.

Доброта

Не съм срещала по-мило отношение от мъж досега. Не че имам свръхбогат опит с мъжете преди това. Когато вечер се прибирах, той искаше от мен да си почина и ми готвеше вкусно. Обожавах неговото „банку”, което се прави от нещо като грис, пикантен доматен сос и телешко. След вечеря тръгвах да мия чиниите, за да направя и аз нещо у дома. Спираше ме, била съм уморена. И миенето и чистенето не му тежаха. Гардеробът му винаги бе изрядно подреден, без зад това да стои фанатична педантичност. Всичко се случваше с лекота. И никога не ми повиши тон, нито ме нагруби. Казваше, че когато единият във връзката постъпи лошо, другият трябва да му отвърне с добро, за да се оправят отношенията, а не да се отговаря по същия начин. Не чух и лоша дума от приятелите му, дори за момичетата, които всички бели момчета наричаха откровено к….и. Витаеше доброта.

Изневери

Ако ходите с чернокож мъж, или трябва да сте пълна непукистка и да сте оперирана от ревност, или куче пазач, защото те обичат разнообразното меню в своите нощи. Разбира се, ще го правят тайно от вас, но рано или късно все ще се намери доброжелател да ви разкаже, или ще се досетите сами. Не казвам, че всички са такива, но сексуалността им е в кръвта. В Нигерия семейното възпитание правят мъжете морални, но когато дойдат тук, повечето се запленяват от разюздания живот, който се шири у нас и най-вече от леснодостъпните и много красиви момичета.

Размерът!

Всички се интересуват от размера на тяхната мъжественост. Ами да, надарени са, но не са правени по калъп, както е и при белите. Средната статистика обаче е в тяхна полза. И повечето са обрязани още от бебета. Това прави мъжествеността им магнетично красива и гладка като статуетка. А устните им са... меки, плътни, безкрайни. По тях има много място за целуване, а оттам право навътре към още по-дълбоко влюбване....

В крайна сметка...

... обаче идва момент, в който някои проблеми във връзката и главно натискът отвън си казва думата. Време е за „нещо по-добро”, те съветват дори на улицата. А и не искаш да те наричат к....а, полицаите да ти цъкат с език като минавате заедно покрай тях, да се страхуваш от скинари, да те изгонят от квартирата, просто защото излизаш с чернокож. И вземаш това, което всички смятат, че е по-добро за теб – бял мъж. Но разбираш, че всичко е едно и също, а може би много по-лошо. Хората не са бели и черни, а доброжелателни и недоброжелателни. Май животът и връзките са въпрос на съвест, взаимност и... издръжливост, а не на космополитност.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X