Напишете дума/думи за търсене

13 признака, че сте влюбени в сексуално покорен мъж

Когато мислите за сексуално покорен мъж, който се възбужда от доминиращи жени, има шансове да си представите кротък, непохватен, бета мъж, който ще си причини неудобни усилия, за да угоди на своята половинка.

В действителност покорните мъже са доста често в ролята на годни, уверени и успешни професионалисти (помислете за корпоративни мениджъри, лекари или адвокати).

Тъй като много покорни мъже имат високовластова работа, която изисква от тях да не пускат контрола, те не искат нищо повече от това да се откажат от тази отговорност в извънработното си време. Те търсят силна, авторитетна и дори садистична жена, наречена домина), която да им даде това, което жадуват.

Ето 13 признака на покорния мъж, който иска жената да дава заповедите, след като си свали костюма на шеф.

1. Той се възбужда от успеха
Говори ли много за „жени с висока власт“ и се вълнува просто като говори за жени политици или бизнес лидери?
Покорните мъже често изпитват благоговение към суперуспешните жени.

2. Той иска вие да поемете отговорността
Харесва ли му жена да взема всички решения за срещи и излизания? Той доволен ли е, защото тя не разчита на него да е водещ във връзката? Когато една жена се оплаква от обслужването в ресторант, дали той е прекалено впечатлен от нейното поведение?

Това, което един женомразец може да сметне за „невротична кучка“, покорният сексуално мъж възхвалява като „великолепно“.

3. Той се кланя на високите токчета
Голям фен ли е на обувките с висок ток с подчертано пренебрежение към равните обувки или удобните обувки? Полудява ли по обувки марка Louboutins?
Тези червени подметки карат много субмисиви от мъжки пол да полудеят. За тях те са практически въплъщение на сила и женско господство.

4. Той има фетиш към женски стъпала
Обикновен мъж ще попита една жена дали тренира, докато покорният ще се интересува дали тя ходи редовно на педикюр.
Подчиненият мъж рядко се интересува дали една жена е с наднормено тегло или не, защото краката й са неговото специално удоволствие. Той обикновено прави масажи на пръстите на краката й и очаква с нетърпение да разтрива петите й.

5. Той не е нетърпелив да проникне
Когато става дума за проникващ секс, той изобщо не е ентусиазиран. Много подчинени мъже се отвращават от полов акт и често се възбуждат от сексуално отхвърляне. Това не означава, че той е хомосексуален или дори бисексуален - просто честен и покорен.


6. Той обича да е отдолу - буквално
Това, че е физически под неговата жена, възбужда подчинения. Често ще го намерите да спи на пода до леглото на своята домина или да моли жена си да се настани на шезлонг, за да може да й масажира краката.

7. Той е наистина гладък
Често ли бръсне космите по тялото си: гърдите, краката и пубиса? Освен ако не е състезателен плувец, това е един възможен признак за покорство.

8. Той е страхотен баща
Покорните мъже не просто са страхотни родители; те често са прекалено ангажирани в живота на децата си. Подчиненият сексуално мъж ще пътува от единия край до другия на града, за да присъства на всеки спортен мач или училищна дейност на детето си.

Той се наслаждава да бъде основният грижещ се за наследниците си. В случай на развод подчинените често започват битка за попечителство.

9. Той се ориентира в шкафа с почистващи препарати
Подчинените фетишизират чистенето и винаги са щастливи да изпълняват най-обикновените задължения.
Независимо дали става въпрос за бърсане на прах или пране, покорният мъж ще смята домакинската работа за блажена част от ежедневието си.

10. Той е старомоден джентълмен
Тези момчета имат основни женски маниери и поставят допълнителен акцент върху уважението към жените. Търсете преувеличени признаци на рицарство.

Много подчинени господа правят крещящи демонстрации на отваряне на врати и издърпване на столове за своите дами.

11. Той обожава поведението ви на кучка
Един подчинен обича, когато жената е строга към него. Колкото по-взискателна е тя, толкова повече ще се извинява и успокоява, обичайки всяка минута от това.

12. Той гласно вярва в женското превъзходство
Той говори ли непрекъснато за женското превъзходство? Че жените по-добре понасят болката? Защо жените са висшият пол?
Той ще спомене как жените напредват в бизнеса, политиката и лидерството и ще изглежда развълнуван, а не заплашен от факта.

Преди да насочите вниманието си към мъж, който може да е покорен сексуално мъж, имайте предвид, че по-голямата част от тези господа не жадуват и дори не искат конвенционален секс. Това не означава, че нямат нужди или не отправят изисквания - желанията им са просто необичайни.

Тези момчета често се възбуждат от дразнене, унижаване, принизяване, наказване и контрол.
Ако не намирате удовлетворение в предлагането на такива неща, женският начин на живот и покорните мъже, които го обичат, не са за вас.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X