Напишете дума/думи за търсене

9 признака, че скоро ще се влюбиш

Разбира се, това е строго индивидуално, но психолозите твърдят, че има някои общи белези, по които може да се съди, че една жена е готова отново да обича. Дали ще се разпознаеш тук?...

1. Грижиш се повече за себе си и за външния си вид

Иска ти се да изглеждаш по-млада, по-свежа и полагаш съответните усилия ежедневно. Те не ти тежат, точно обратното - карат те да се чувстваш точно така, както би искала. Имаш желание да си купиш нови дрехи и те да бъдат секси и женствени, оглеждаш се и по щандовете с красиво бельо. А може би е време и за нов парфюм?

2. Каквото и да е времето, на теб ти мирише на пролет

Тялото и духът ти са толкова зажаднели за най-прекрасното чувство на света, че вече нищо не може да спре полета ти към него. Независимо дали навън грее слънце или вали сняг, ти усещаш, че пролетта настъпва. Чуваш птичките от рано сутрин и вече се оглеждаш за пролетни цветя на пазара.

3. Оптимизмът ти е безграничен

Докато всички други мрънкат, че след зимата се разтварят ужасяващи дупки по улиците, ти виждаш само напъпилите минзухари и кокичета край тротоарите. Приятелката ти е тревожна и все се оплаква от нещо, а ти я чуваш и си мислиш: "Как не вижда колко прекрасен е всъщност животът?!" Изпълнена си със светли мисли и готовност за чудесни събития.

4. Пълна си с енергия

Нетипично е за края на зимния период, но ти си пълна с идеи и с енергия за осъществяването им. Правиш планове за обиколка на Италия, за курс по градинарство, за събиране на целия клас, разпръснал се по всички краища на България и света. Тази жива сила в теб не ти позволява да заспиш лесно, но това не е мъчително за теб, защото се наспиваш бързо и ставаш нетърпелива за новия ден.

5. Отново мечтаеш

Не ти се беше случвало отдавна, но сега си пуснала мечтите си на воля да се реят. И те нямат граници. Мечтаеш за любов, за пътувания, за нежност, за красота. Сътворяваш живи картини на своята бъдеща приказка и... о, да, отново си започнала да се виждаш в бяла рокля! 

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X