Напишете дума/думи за търсене

9 признака, че скоро ще се влюбиш

6. По улицата те заглеждат повече от преди

Щастливата, мечтателна жена не може да остане незабелязана. Около нея се носи красивият ореол на мислите и надеждите й. Тя се чувства по-женствена отвсякога и това неминуемо привлича вниманието на познати и непознати.

7. Повече музика, повече танци, повече красота

Напоследък ти се пее и танцува, слушаш високо музика, мислиш си за боси танци на плажа и секси пътувания в кола с отворен гюрук. Светът ти е станал по-красив, защото съзнателно или не, ти очакваш в него да влезе Той и присъствието му в живота ти да обясни и ритъма на сърцето ти, и защо е толкова красиво февруарското небе.

8. Простила си на миналото си

Забравила си, че някога беше тъжна и сама. Простила си на себе си миналите грешки и си простила раните, които някой ти причини. Обърнала си гръб на тъмното и виждаш светлината в тунела. Колкото повече се приближаваш до нея, толкова по-бързо вървиш и толкова по-сигурна ставаш в това, че най-доброто предстои!

9. Научила си уроците си, израстнала си

Каквото и да е било в миналото, то е било, за да те научи и ти най-после разбираш посланията на изживяното. На моменти ти е било много трудно и си се питала "Защо на мен?!" Но вече знаеш и си благодарна за всеки получен и изстрадан урок. Чувстваш се по-мъдра и съзнаваш силата си да се променяш. Ако това е така, може би ти наистина си готова за новата любов. И тя пътува към теб!

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X