Напишете дума/думи за търсене

Защо много мъже пазят връзките си в тайна в началото

Понякога мъжете искат да запазят връзката си само за тях, особено в началото. И това изобщо не е отрицателна характеристика за господата.

Кои са причините, поради които момчетата искат да запазят връзка в тайна?

1. Той все още не иска общите ви приятели да знаят за това
Новите влюбени има едни и същи приятели и мъжът се притеснява да обяви връзката си пред компанията. Ако в началото са били приятели, а след това стават двойка, той може да се тревожи как това ще повлияе на динамиката с останалите. Когато става въпрос за общите приятели на една чисто нова двойка, те биха могли да започнат да задават въпроси относно интимни неща, които в крайна сметка биха притеснили и двамата партньори във връзката.

2. Той се тревожи за одобрението на семейството си
Ако произхожда от традиционно семейство или има родители, които имат много точни идеи за това с кого трябва да се среща синът им, може да иска да изчака, преди да им каже за връзката.
Комуникацията е ключова в този случай: опитайте се да намерите правилния начин да се доближите до семейството и да разберете порядките им.

3. Той смята, че връзката е по-вълнуваща, ако е тайна
Наистина е често срещано сред мъжете да смятат, че мистерията ще направи връзката по-вълнуваща и гореща.
И защо не? Може да бъде начин да се насладите на влюбеното си кътче, ненаселявано от любопитни погледи, още известно време.

4. Не е сигурен в чувствата си
Мъжете могат да бъдат също толкова несигурни, колкото жените, особено що се отнася до чувства и нови отношения. Той може да иска да види къде отиват нещата, преди да обяви на света, че е влюбен в половинката си.

5. Той току-що е прекратил друга връзка
Ако случаят е такъв, може да има повече от една конкретна причина, поради която той иска да запази отношенията в тайна:

- Не иска да наранява чувствата на бившата си, тъй като те току-що са се разделили
- Той иска да защити новата си приятелка от всеки негатив, който може да дойде от експартньорката му.
- Все още може да има чувства към предишната си любима и смята, че евентуално биха могли да се съберат в близко бъдеще.

6. Той се страхува, че някой не може да открадне приятелката му
Една от причините за неговата тайнственост може да бъде ревност. Ако мъжът наистина е влюбен в приятелката си, той може да мисли, че някои от приятелите му може да се опитат да я откраднат.

7. Някой от неговото обкръжение изпитва чувства към него
Това може да се случи във всяка компания - един приятел може да има чувства към друг, които не са реципрочни. Това може да е причина един мъж да иска да бъде по-прикрит по отношение на връзка, за да не нарани твърде много отсрещния.

8. Той не иска да чуе мненията на други хора за това
Някои момчета наистина ревностно пазят личния си живот и не се интересуват от преценката и мнението на други хора. Те смятат, че най-добрият начин да се получи една връзка е да я поддържат поверителна, за да избегнат ненужни разговори и дискусии.

9. Страхува се да не съсипе репутацията си, ако бъде отхвърлени
Публичната изява е важна за повечето мъже, особено за тези, които имат завидна кариера или които са популярни. Поради тази причина те могат да се страхуват да не съсипят репутацията си, ако бъдат отхвърлени от жена.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X