Напишете дума/думи за търсене

4 знака, че той обича да кръшка

Изневярата може да засегне дори най-здравите отношения. В крайна сметка сме хора и като такива правим грешки.

Неверността сама по себе си не ни заклеймява на секундата като лош човек. Случва се да срещнеш любовта и на други места освен в сериозната си връзка или брак.

Но ако тая работа с кръшкането се повтори, то тогава работата граничи с патология. Някои хора просто не са устроени да бъдат моногамни.

Как да разберем дали сме споделили сърцето си със сериен кръшкач?

1. Обича драмата

Ако на партньора ви му доскучава от щастливи и стабилни отношения и непрекъснато търси драмата във връзката ви, то със сигурност може да страда от Синдрома на неверника. Хората, които изневеряват, предпочитат връзката им да е хаотична и нестабилна, отколкото зряла и пълна с радост.

На тях им трябва адреналиновият приток от кавгите, който ги опиянява и води до непрекъсното сдобряване и каране, както и до оправдателна причина да погледне в друга посока, докато сте сърдити един на друг.

2. Не е щастлив

Хората, които са удовлетворени с връзката си, нямат склонност да изневеряват. Ако емоционалните и физическите нужди са посрещнати, на никой няма да му мине през ума да търси другаде ласка, освен ако не го свърта за дълго време с един и същ партньор. По-разумно е, разбира се, да сложиш край на едни отношения, в които вече не намираш доволство, отколкото да хукнеш през глава да изневеряваш.

3. Страхува се да остане сам

Кръшкачите често изпитват страх от изоставяне и непрекъснато търсят резервен вариант на основната си връзка. Създават си одеяло на сигурността срещу емоционалната си самота. Това обаче често им изиграва лоша шега, тъй като когато аферата лъсне, в повечето случаи дългогодишните им партньори наистина ги напускат. Нерядко и тези, които са били „резервен“ вариант също.

4. Опортюнист е

Психолозите твърдят, че хората, които имат склонност към изневяра, не се променят. Разбира се, има и изключения, но в повечето случаи след като мине медената фаза на връзката, кръшкачите отново се връщат към неверните си нрави, възползвайки се от всяка подходяща възможност, която им се изправи на пътя. Особено ако усетят, че нещата във връзката им са започнали леко да се клатят.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X