Напишете дума/думи за търсене

Зодиите, които най-лесно изневеряват

Казват, че когато става дума за изневяра, всичко зависи от самия човек и от житейския период, в който се намира. Но все пак за някои зодии винаги трябва да имаме едно наум, обяснява френският астролог Марк Анжел.

Скорпион

Страстни, изкушаващи, обичащи да флиртуват, представителите на тази зодия често попадат в графата „любовник“. Не защото не са отговорни или честни, а защото са убедени до такава степен в собственото си превъзходство и сексапил, че смятат, че е грехота да го пазят само за един човек. Освен това те са толкова изкусителни, че получават непрекъснато възможности и предложения. Как да успеят да им устоят? Те дори са готови да признават завоеванията си, единствено при условие че партньорът им не реши да им го върне. Защото Скорпионите са широкоскроени единствено когато става дума за собствените им изневери, а гневно приемат тези на другите.

Стрелец

Пламенни, емоционални и много страстни – прекрасна комбинация, що се отнася до авантюри, но доста трудна, когато става дума за брак. Стрелците могат да накарат всеки да се влюби в тях, защото, когато се увлекат, те са готови да направят всичко за човека до себе си. И другите трудно им устояват. Проблемът е, че когато се стигне до еднообразие и ежедневие, представителите на тази зодия бързо се отегчават и сякаш губят чувствата си. Те имат нужда да са винаги в еуфория като в началото на връзка, а тези емоции трудно се поддържат при дългогодишни отношения. Затова са склонни към странични връзки, флиртове и авантюри. Ако искате да задържите партньор Стрелец, просто трябва винаги да го изненадвате и никога да не го карате да се чувства като в капан.

Близнаци

Представителите на тази зодия имат нужда непрекъснато да получават доказателства, че са желани, че са красиви, че са обичани. И ако човекът до тях не ги боготвори всеки ден, те са склонни да погледнат встрани, за да намерят необходимото одобрение. Водени са от изключителното си чувство за любопитство и обожават непознатото. Затова и са сред най-изневеряващите.

Телец

Телците обичат да бъдат глезени, обичани, галени и обгрижвани. Представителите на тази зодия биха изневерили не толкова, защото имат нужда от нова любов, колкото защото се опияняват от това някой да ги изведе на вечеря, да им подари подарък, да им направи масаж. Телците са непостоянни в чувствата си и понякога прекалено прибързват. Дори може да се впуснат в извънбрачна авантюра с човек, когото всъщност изобщо не харесват, но просто не са си дали време да го опознаят, за да разберат това.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X