Напишете дума/думи за търсене

3 неща, които мъжете смятат за изневяра

Доскоро се смяташе, че изневярата е по-ясна от черното и бялото. Ако правиш секс с партньор, различен от този, с когото имаш връзка, то със сигурност си изневерил.

В днешно време обаче концепцията за изневярата попада в сивата гама.

Оказва се, че има леки вариации по темата.

Господата вярват, че не е задължително жената до тях да се отдаде плътски на чужд мъж, за да го считат за изневяра. Явно има три различни неща, които директно дават право на мъжа да се почувства рогоносец.

Така де, след като жените и мъжете имаме различен подход за началото на една връзка, защо да нямаме и различни прийоми за нейния край.

Кои са 3-те неща, правени от жената, които мъжът до нея смята за изневяра?

1. Пази тайни от него

Разбира се, не става дума да му споделяте кога за последно сте ходили до тоалетна или кога сте се самозадоволявали.

Ако обаче криете информация за някакъв дребен флирт в службата или за събитие, което го засяга пряко, независимо от причините, поради които сте я скрили от него, то със сигурност вече имате една черна точка.

С една дума, всичко, което криете от партньора си или лъжете за нещо, се счита за изневяра от съвременния мъж.

2. Има емоционална връзка с някой, различен от него

Някои мъже, досущ като жените, умият да създават емоционални връзки с хора, различни от постоянните им партньори. Понякога обаче тази емоционалност прераства в сексуална афера.

Самата идея, че една жена е склонна да отдели енергия и време за някого, с когото не е в постоянна връзка, може да бъде сметнато от мъжа до нея за изневяра.

3. Нарушаване на дадена дума

Доста от мъжете смятат за предателство, когато жената до тях реши да наруши някои от правилата, които са създадени във връзката. Може и да сте в отворена връзка и да сте се съгласили на секс с други хора, но дори и тогава, ако жената не сподели на мъжа до нея, че е срещнала нов любовник, това може да се счита от нейния благоверен за изневяра. Звучи шантаво, но и самата идея за отворена връзка е такава в нечии очи.

За моногамните двойки, които нямат такова щедро отношение към споделянето на човека, когото обичат с трети лица, дори само държането за ръце или целуването с чужди хора се счита за изневяра.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X