Напишете дума/думи за търсене

10-те нива на женската ревност

Не че не ме е глождило чувството за собственост и произтичащият от него дериват – ревността, ама набързо съм се окопитвала. Не съм си позволявала да ме засмуче спиралата на зеленоокото чудовище, което да отнеме безкомпромисно всяка живителна капка любов у мен.

Е, и аз съм правила проучвания на конкуренцията в интернет, но интересът ми към нея свършваше с пукването на зората. Не всеки е такъв късметлия обаче. Какви са нивата, през които еволюира ревността на жената?

Ниво 1: Дебнене в социалните мрежи

Поне веднъж в седмицата хвърляме по един поглед във Facebook профила му. Не заради друго, ами от чиста предпазливост. Все пак трябва да сме наясно дали мъжът, с когото излизаме,не се задява с някое друго гадже.

Ниво 2: Разумна грижа

Когато той флиртува със сервитьорката, на вас ви е забавно и не си правите грешни заключения. И преди да се впуснете в излишни размишления, опитайте да разгадаете дали това му е нормалното поведение или има за какво да се притеснявате.

Ниво 3: Постоянно чудене

Започнало е нещо да ви гложди и вместо прекарвате почти целия ден в чудене дали имате основание. Той все още може и да не е разбрал за вашите терзания, но постепенно ревността се превръща в третото колело.

Ниво 4: Ровене в телефона

Ревността вече се напипва. Вашата мисия е да намерите мръсотия на всяка цена, дори и да няма такава във връзката ви. Чакате само да влезе под душа и започвате да ровите в телефона му в дирене на съмнителни обаждания и кокетни съобщения.

Ниво 5: Безсмислената критика

Щом сте достигнали дотук, значи ревността се е трансформирала в гаднярщина. Доскоро сте се кефили на начина му на обличане, но сега започвате да разпитвате за причината на всяка нова покупка, на поредното му посещение при фризьора и при желанието му да си смени работата.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X