Напишете дума/думи за търсене

10-те нива на женската ревност

Ниво 6: Социално шпиониране

Оттук насетне няма връщане назад. Официално сте се превърнали в ревнивка. Появявате се в заведението, в което той има среща с приятели, и го изигравате като случайно съвпадение. Натрисате се на офисното му парти неканена. Чакате го пред службата му сред работа с предлога, че искате да го заведете на вечеря, а всъщност дебнете с кого ще излезе под ръка.

Ниво 7: Залепени сте като ваденка

От време на време е здравословно да се откъснат партньорите един от друг, но за вас това изобщо не е опция. Как ще отиде на мъжки укинед без вас – и дума да не става. Та вие едва му позволявате да отиде до тоалетна, без да го придружите, камо ли да има шанс да вилнее два дни на свобода.

Ниво 8: Валидация на вманиачаването

Ужасно сте несигурни и нещата са извън контрола ви. В главата ви няма нищо друго освен картини на изневяра.

Ниво 9: Обаждане на други жени

Прекрачили сте яко границата. Вече не ви пука нито за вашето достойнство, нито за неговото. Обаждате се безцеремонно на най-добрата му приятелка, за да я питате дали двамата правят секс.

Ниво 10: Зеленоокото чудовище

На ръба сте от това да сварите домашния му любимец, само и само за да отмъстите за неговата „невярност“. Готови сте на физическа саморазправа. Ако сте достигнали дотук, то най-вероятно любовта ви вече се е изпарила отдавна, но не искате и някой друг да го притежава.

Което и да е вашето ниво, помнете, че в играта на ревност победители няма - само победени.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X