Напишете дума/думи за търсене

Оставете го да си хване любовница

Всеки иска да се чувства жив, да му е интересно, да има страст. А страст има, когато има нещо ново. Дори и много да обичаме да хапваме пиле със зеле, ако присъства в менюто ни всеки ден, то ни омръзва. Така е и в партньорските отношения.

Според психолозите, когато мъжът обича една жена, той се чувства отговорен за нея и е склонен към моногамия. Това, което понякога го води към изневяра, е стремежът на мъжката природа към нещо ново и непознато. Това не означава, че търси нова жена, той търси просто трепет и емоция. Изневерява, когато потребностите му не са задоволени. В момента, в който съпругата му започне да задоволява всички негови потребности, той може да прекрати другата връзка. Въпросът е как да разбере от какво се нуждае той? Вярвала е, че го познава идеално, но аферата му е разклатила тази нейна увереност.

Твърдят, че жената обикновено прощава изневярата, защото търси вината в себе си, в съмненията си, че може би не му е дала достатъчно. След изневярата тя започва да му дава всичко в по-големи количества, за да го спечели отново. Така че в най-добрия случай става така, че любовницата се превръща в катализатор за подобряване на връзката. Съветът на семейните психолози към жените е да разнообразяват сексуалните си преживявания вкъщи, като за това има много и различни начини. Разнообразието в любовните игри усилва усещанията в секса и за двамата. Грешка е да възприемаме партньора си като даденост и да създаваме у него усещането, че ни притежава. Любовницата има важен коз – тя проектира у мъжа несигурност и точно това му създава интерес. Той знае, че не е негова и винаги може да го напусне.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X