Напишете дума/думи за търсене

Ако се влюбите в женен мъж...

Кофти! Направо сте изтеглили късата клечка! Ако има как, бягайте презглава още в началото. Ама презглава. По-добре да си счупите главата, отколкото сърцето, нали? А счупеното сърце ви е в кърпа вързано, ако се случи така, че в него се настани мъж с халка.

С халка, без халка, ако до него има жена, ако двамата имат и деца, послушайте ме, не стойте и един ден във връзка с този човек! Ясно е, че не може да диктувате на сърцето си. Ясно е, че влюбените ни глави плуват в розови облаци от илюзии. Но послушайте патило – ако не искате да разсипете своя и на другия човек животa, бягайте надалечe. Най-доброто решение е да спрете да го виждате. Никакъв контакт! Ако за нещастие работите заедно или по някаква друга причина се налага да го виждате често, обърнете света, но се скрийте от това нещастие.

Когато сме малки момиченца, всички ние си мислим, че пред любовта няма никакви пречки. Да, така е, но само в света на малките момиченца и на техните измислени приказки. И понеже вече сте големи момичета, дръжте се като такива. Да, има вероятност вашият принц да се разведе и да ви направи най-щастливата жена на света, но тази вероятност първо - е нищожно малка, и второ, докато се стигне дотам, сърцето ви ще е претърпяло фатални трансформации.

За тези от вас, които не искат да ме послушат, ще кажа все пак как е най-добре да мислите и да действате, ако решите да останете любовница на някого. Защото, момичета, няма какво да се лъжем. Дори той да ви нарича „моя прекрасна любов“, пред обществото, пред семейството му, родителите му, приятелите му и най-вероятно и пред вашите, вие сте ЛЮБОВНИЦАТА. Онази зла жена от приказките, която се появява, за да нанесе определени вреди, но накрая винаги бива победена от доброто, тоест от СЪПРУГАТА.

1. Бъдете напълно открити с този човек

Знам, че не е най-романтичното, но поне е щадящо. Затова, ако се надявате един ден той да остави жена си и да бъде с вас, кажете му го без притеснение. Попитайте го каква е вероятността това да се случи някога. Ако и той успее да е честен с вас и ви отговори, че едва ли някога ще предприеме крачка за развод, преценете дали искате да останете негова любовница, или това ще ви съсипе (а то ще ви съсипе!). И след като веднъж сте говорили по темата, повече не очаквайте от мъжа да промени мнението си. Или оставате любовницата, или бягате и намирате човека за вас. Ако той ви отговори, че не се разбира с жена си и че има вероятност един ден да я напусне, тогава изчакайте да видите как ще се развият отношенията ви и ако се окаже, че си пасвате, че се влюбвате, един ден трябва да проведете наново разговора за неговите нагласи за бъдещето.

2. Не бързайте, не притискайте, не пришпорвайте

Колкото и да е влюбен във вас, на него ще му трябват време и спокойствие, за да подреди нещата в стария си живот така, че да излезе от него, без да нарани дълбоко хората там и без да си тръгне с чувство за вина. Дайте на този мъж спокойствие, като в същото време изисквайте от него пълна откритост по отношение на намеренията му.

3. Бъдете нащрек, може би той ви лъже

Има голяма вероятност, за да ви задържи, той да ви оплете в купчина лъжи. Че вече не прави секс с жена си, че не я обича, че вие сте неговата любов и че ще направи всичко по силите си, за да бъде с вас. Приемайте думите му скептично. Запомнете най-важното: не думите, а действията му изказват най-достоверната истина за нещата.

4. Не жертвайте всичко за него

В никакъв случай не зарязвайте социалните си контакти, защото този мъж е влязъл в живота ви. Има вероятност той да идва при вас изненадващо, когато успее да се измъкне от съпругата. Няма нужда винаги да бъдете на разположение. Ако иска да ви намери, ще го направи. Ако иска да бъде с вас, ще бъде с вас. Не се оставяйте да зависите от неговото свободно време и от възможността да ви види. Живейте живота си, виждайте се с нови хора. Ако това е вашият човек, в даден момент той сам трябва да направи така, че да се присъедини към вас по вашия общ път.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X