Напишете дума/думи за търсене

Искаш си го обратно? Ето така се прави

Вие искате той да се влюби във вас? Или искате да си върнете бившия? Никакъв проблем! Когато действате умело, мъжете са в краката ви.

Така ще си го върнете обратно

Укротете носталгията си! Никакви отчаяни обаждания или съобщения. Бъдете силна! Той ще се чуди какво се случва в живота ви, ще си мисли за вас, защото може би вие му липсвате. Отново като в началото! Вие искате той да си спомни жената, с която преди е бил толкова щастлив? Тук помага само едно: да бъдете пак тази, в която той се е влюбил. Не мислете повече защо се е стигнало до раздяла. Няма да намерите отговор. По-добре започнете наново. Предприемайте нови начинания с вашите приятели, не мислете за него, заредете се с енергия и бъдете оптимистка. Търсете съюзници! Намерете доверен човек, който да е близък с него. Някой негов колега да ви държи в течение какво се случва с бившия ви и къде най-добре можете “случайно” да го срещнете. Постарайте се да изглеждате добре. Той трябва да види какво е загубил. Погрижете се да изглеждате привлекателно и се забавлявайте с приятели. Не му досаждайте! Не се появявайте навсякъде, където е той, а само от време на време и винаги бъдете с компания. Ако не ви заговаря, не означава, че не забелязва присъствието ви. Подарете му един поглед или усмивка. Нищо повече! Все някога ще лапне въдицата, а тогава ще се запитате: Искам ли го все още?

Така флиртувате успешно

За да спечелите вниманието на мъжете, най-важни са доброто отношение и насладата от флирта. Така излъчвате желание да бъдете с този мъж. Първо започнете контакт с очите. Учени са доказали, че непрекъснатите погледи предизвикват в хората същото чувство, което изпитват при приемането на нещо сладко. Забавлявайте се, докато флиртувате и не се притеснявайте! Няма какво да загубите, може само да спечелите! Не му разказвайте веднага нищо за себе си и не споменавайте, че си търсите гадже. За да не се изкушавате да говорите прекалено много, помага един трик: намислете си въпроси, които искате да му зададете. Най-важен е езикът на тялото. Застанете (седнете) срещу него. Това показва интерес!

Така той ще се влюби във вас

Използвайте един и същ парфюм, когато сте около него. Така той автоматично ще мисли за вас, когато усеща същия аромат някъде, където вас ви няма. Това се отнася и за други неща, като например музиката. Изберете си хубава песен и я слушайте често заедно. Може да я наречете “вашата песен”. Колкото по-често я пускат по радиото, толкова по-добре. Когато той слуша тази песен, ще се сеща за вас и ще иска да е с вас. Друго важно нещо е да го накарате да се смее. Колкото по-често се смеете заедно, толкова по-добре ще прекарва времето с вас. Смехът премахва напрежението и притеснението. Когато мъжът види, че сте общителна и забавна, ще е склонен да покаже близост. Не се притеснявайте от слабостите си. Не играйте ролята на перфектната жена, по-добре бъдете естествена. Друго нещо, което помага за по-лесното влюбване на мъжа Х във вас, е ситуация, в която да се възползвате от неговата помощ.

Така той ще остане при вас

Ако имате партньор до себе си, това не означава, че трябва да пренебрегнете заниманията и приятелите си. Същото важи и за него. За вас трябва да е нормално, ако той реши да излезе с приятели или да отдели време за любимото си хоби... Без вас! В една връзка личното пространство е от особено значение. Дайте му възможност да почувства, че му липсвате. Така ще е още по-привързан към вас. Също като жените и представителите на силния пол обичат да им се обръща внимание, така че често правете комплименти на мъжа до вас.

Така ще се отървете от него

А) Когато вече сте го опознали

На партито сте доста въодушевени от него, а при следващата среща не е същото. Изглежда ви глупав, неговите вицове ви карат да се прозявате, вместо да се смеете. За да не използвате по-късно извинения от рода на: “Болна съм.”, “Имам много работа” ... тук помага само едно: Истината! Глупаво е да давате празни надежди на някого, към когото нямате никакъв интерес. Най-лесно ще е да му кажете всичко още в началото.

Б) Когато искате да сложите край на връзката

Той ще е разочарован, ядосан и тъжен, без значение по какъв начин ще му кажете, че искате да се разделите. Това е нормално. Но въпреки това е табу да му го съобщите чрез sms, e-mail или facebook. Трудно е да му го кажете в очите, но така ще е по-добре и за двамата. Изберете такива думи, че да не се почувства като губещ. Не му разкривайте всичко, което ви е дразнело в него. Бъдете мила: “Ще си спомням за теб винаги с хубаво чувство”.

важно

Не флиртувайте с други мъже, за да го накарате да ревнува!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X