Напишете дума/думи за търсене

Аз съм другата, няма да ти преча

Разбира се, понякога любовта е сляпа и почти никога нямаме тежката дума в кого трябва да се влюбим. Понякога ни се случва да се влюбим в женен мъж. Никоя от нас не иска да е другата жена, но от време на време ни се пада такова парче от любовната баница. Важното е обаче да не изпадаме в пагубно самозалъгване за същината на отношенията и да сме наясно, че нямаме контрол върху абсолютно нищо. Ето някои лъжи, в които е здравословно да спрем да вярваме.

Аз съм неговата истинска любов

Добре, това определено е нещо, което може да държи палмата на лъжовното първенство. Може наистина да вярвате, че сте неговата истинска любов, но това е една от неистините, които трябва да спрете да си повтаряте. Повечето авантюри са удивителни в началото, тъй като нямате всички онези отговорности, присъщи на нормалните двойки – сметки, деца, кредити, битовизми. Макар и безметежна в началото, вашата афера ще стигне своя край и тогава ще осъзнаете факта, че неговата съпруга е неговата истинска любов, при която той се завръща, след като му е простила изневярата.

Той ще напусне семейството си заради мен

Това е друга често срещана лъжа, която жените в ролята на любовници си казват. Дори той да ви е казал, че сте най-важният човек в цялото му съществуване и че ще напусне съпругата и децата си, за да сътвори ново семейство с вас, има хиляди причини, поради които това да не се случи накрая. Особено ако в уравнението има и деца, почти никога не може да се надявате на хепиенд. По-скоро би поддържал тази емоционална измама, за да ви убеди да продължите да имате отношения.

Стоим си само вкъщи, защото не иска да ме споделя с никой друг

Може и да си мислите, че той толкова обича времето ви заедно, че му е напълно достатъчно да се виждате само у вас. Да не излизате никъде, за да не му се налага да ви разделя с външния свят. Истината обаче е малко по-тривиална – не иска да рискува някое недоброжелателно око да види извънбрачната му връзка и да докладва на съпругата.

Неговата жена не знае как да го направи щастлив

Дори да мислите, че той е с вас, защото не е щастлив в брака си, то това в повечето случаи е криворазбрана преценка от ваша страна. Повечето жени, на които се изневерява, всъщност са приказни, любящи, грижовни майки и съпруги. Може би е по-добре да помислите какъв е проблемът на любовника ви, а не на жена му.

Никой няма да ме обича повече от него

Това със сигурност говори за проблеми със самочувствието ви. Всеки заслужава да бъде обичан и дори той да обяснява, че едва ли някога ще намерите по-добър от него, не му вярвайте. Има вълшебни и свободни мъже, които ще ви обичат с цялата си преданост. Затова спрете да наранявате себе си и семейството му. Вземете си шапката и марш към любовните възможности на безкрая.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X