Напишете дума/думи за търсене

Какво да кажем на любовницата

Имало едно време една любовна история. Пълна с хармония, вибрираща от страст, трепереща с интелектуалност, гъделичкаща с емоция. Само дето краят й не свършвал с "живели щастливо до края на дните си". Не заради друго, ами мъжът взел, че си намерил нова жена. По-млада, по-глупава, по-кокетна, по-безпомощна и без деца.

Ако това ви сполети, първоначално ще изпитате кисел гняв. После той ще бъде наритан в ъгъла от помитащо любопитство, а то от своя страна ще бъде изтласкано от снизхождението, с което ще залеете заместителя си.

Но за да препикаете старателно полуавтономната си територия, ще трябва да се срещнете със следващата по важност жена в живота на екслюбимия.

Помнете, че вашата важнотия е с едни гърди напред, кърмили децата му. Колкото и да не ви се ще да се занимавате с махленски истории, не ви е все тая на кого оставяте наследниците си, когато дойде ред на баща им да ги наглежда за уикенда. Щете не щете ще трябва да се запознаете с вашата реплика.

И ако някъде във вас пъпли страхът от срещата с жената, поемаща отговорността за ситостта и доволството на доскорошния ви партньор, помнете, че докато не излезе официалното решение за развода ви, вие сте неговата законна съпруга. И ако обича госпожицата много, много да не си пъха носа в решенията, свързани с ВАШИТЕ деца. Защото колкото и да й се ще да се пръждосате от пътя й, наследниците са спойка, която нито една любовница не може да изпари.

Бъдете добри и й дайте акъл да не настоява излишно той да й чете съобщенията, изпратени от вас. Това е тъжно и малко зловещо.

И ще е най-добре за нея, ако още в началото разбере, че вашите усещания и тези на децата ви са на първо място и изобщо не ви пука за нейното добруване.

Щом е успяла разбие семейството ви, значи може чудесно добре да се грижи за своите нужди и цели.

Но кой каквото ще да й разказва, може би най-добрият съвет е никога да не бъде другата жена. В противен случай ще се сдобие точно с такъв мъж, какъвто заслужава - прелюбодеец, пълен с временна интимност и неверни емоции.

Защото той е неин, ама до другия път.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X