Напишете дума/думи за търсене

Как да се отървем от любовницата

Независимо колко стабилна е дадена връзка, винаги се намира един “натрапник”, който би направил всичко, за да съсипе съграденото до момента. Този недоброжелател може да е както от женски, така и от мъжки пол. Важно е да се знае, че никой не е застрахован.

“Натрапницата” може да се появи в университета, на сбирка с познати, в службата или на всяко едно друго място. В много от случаите мъжете лесно се поддават на това женско внимание, защото е различно от вниманието, което тяхната приятелка им дава. Естествено, има и такива, които удържат фронта, но въпреки това тя не иска да се махне. Имаме две опции - ако нашият човек не е издържал на изкушението, то е желателно да прекратим връзката, защото никоя жена не заслужава да е втора цигулка.

Но ако все пак ангелите му не са слаби, то следва да разберем как да се отървем от натрапницата във връзката ни. Редно е да огледаме “конкуренцията” и честно пред себе си да си отговорим на въпроса “коя е по-добра”. Ако се окаже, че до някаква степен тя ни превъзхожда с нещо, е време да отделим малко повече внимание на себе си. Например да отслабнем. Открийте нещо, което ви доставя удоволствие, и се придържайте към него - скачайте на въже в парка, бягайте с кучето си в градската градина, запишете се на уроци по салса или просто отидете на сауна. Основната цел е, че това, което обичаш да правиш, ще тонизира целия ти организъм, а ти без проблем ще се придържаш към него. Спри да висиш с часове във фейсбук и марш към центъра по зумба! Спортът е изключително важен - не само за това как изглеждаме, но и за вътрешното ни самочувствие - дай, за да ти дадат! Повярвайте ми, тялото ви ще ви бъде безкрайно благодарно, ако се грижите добре за него. Също така имай предвид тези научно доказани съвети за красота:

Бъди неотразима

Червени устни, подчертан поглед, гъста грива, зачервени бузки и не забравяй дрехите, които носиш. Винаги е важно да се обличаш красиво, подчертавайки извивките си, и да допълваш личния си стил. Никога не слагай нещо, в което се чувстваш некомфортно само защото модата го налага. Момчетата забелязват дори и най-малките признаци на неудобство. Облечи любимата си рокля (дори и да не е в топ цвета за сезона) и го зашемети.

Друг много важен фактор при възраждане на връзката ни с цел отърваване от нахалницата е да дадем на любимия каквото иска - признателност, благодарност и уважение. От гледна точка на мъжете уважението и признателността са двата стълба на всяка връзка. Всеки мъж иска да направи любимата си щастлива и след това да види, че тя оценява старанието му. Показвайки му, че си му благодарна за всичко, дори след като си видяла и лошите му страни, ще му покажеш, че наистина държиш на него и ще го накараш да те иска повече отвсякога. Този вид държание обаче не може да бъде “театрално” - тоест няма как да се преструваш.

Когато той направи нещо за теб, без значение колко дребно или голямо по значение е то, покажи му, че си го забелязала и наистина го оценяваш! Колкото по-искрена си с комплиментите и благодарностите, толкова по-добре. Всичко се свежда до тези три неща. Ако ги спазваш и държиш на тях, той никога не би си помислил да предпочете друга. В съзнанието ще плува образът на перфектната жена и този образ ще бъде твоят- все пак това е крайната ни цел, нали!

Ако си от жените тип феминистки, и тези няколко съвета ти се струват абсолютно табу за изпълнение, винаги остава опцията да се срещнеш лице в лице с нахалницата. Много удобен момент е, ако работите на едно място и тя просто иска да се намърда там, където не е работата. Предоставя ти се възможността да я дразниш по всевъзможни начини - все пак ти си неговата половинка, не тя - следователно можеш да правиш с твоя човек каквото си искаш и когато си искаш. Особено ако си видимо по-красива и способна от нея, можеш редовно да я мачкаш по самочувствието - все пак сама си го е изпросила, нали! Почни да ходиш на работа нагло красива и се дръж с нея нахално приятелски. Все пак е хубаво да обърнеш и малко повече внимание на връзката си - не само на външния си вид. Накарай твоя човек “да се влюби” отново в теб - припомни му защо преди време е хлътнал толкова по теб. Започни да се занимаваш с неща, които ти доставят удоволствие - излизай с приятелки по женски, ходи на шопинг, намери си хоби - покажи му, че животът ти не се върти около него.

Нещо различно

Започнете да правите нещо различно - най-големият убиец на връзката е еднообразието - намерете нов ресторант, запишете се на курс по готварство и после изпробвайте рецептите у вас. Направете си нова традиция - например всяка седмица да ходите на различно място за ден или два. Съживявайки връзката си, ще се отървеш неусетно от нахалницата - твоят човек просто няма да има време да се сеща или занимава с нея, при положение че ще е напълно зает с теб.

Катрин Лейла-Сауалха, в. "Труд"

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X