Напишете дума/думи за търсене

Кой от тези 6 типа жени си?

Това е най-търсеният и същевременно най-ненавижданият от мъжете тип жена

Ако и тази година сте сами в месеца на любовта, може би трябва да се замислите дали достатъчно добре познавате противоположния пол.

Продължавам да твърдя, че не съществуват типове жени и че всяка типология е измислена от мъжете с цел запазване на статуквото. За жените следващата типология е позицията, която са принудени да приемат, за да се ВПИШАТ в обществото:

Независимата жена: Независимата жена е едновременно обичана и мразена от мъжете. Най-често женствена и добре поддържана, тя е обект на мъжките стремежи и желания. В опитите си да спечелят нейното внимание обаче повечето мъже се разделят с фалшивата илюзия за своето МЪЖЕСТВО, сблъсквайки се с непреодолимата преграда, на която с огромни букви е написано: “ВНИМАНИЕ! НЕЗАВИСИМОСТ НА ЖЕНАТА!” Независимата жена не може да бъде купена. Тя печели достатъчно, за да удовлетворява сама своите нужди. Ръководеща се от собствените си принципи, на нея не й се налага да ги пренебрегва, за да се харесва на мъжете. Свикнала да се справя сама с трудностите, не може да й бъде вменено чувство на зависимост, защото не позволява да се възползват от слабостите й. Възхищавайки се от такива жени, от една страна, мъжете предпочитат тяхната компания. Но от друга, точно в тяхно присъствие заговарят комплексите им за малоценност, които най-често казват: „Ти не си достатъчно добър за нея. Тя те превъзхожда. Тя не те приема и не те харесва. Тя те смята за нищожество и ти не можеш да направиш нищо, за да промениш мнението й. Въпросът, на който мъжете търсят отговор в подобна ситуация, обикновено е: “Как бих могъл да се почувствам по-добре, след като не мога да я имам?” Отправен към пазителите на статуквото обаче, този въпрос винаги ще получава един и същ отговор: “Като я унищожиш. Като я смачкаш. Като се подиграеш с независимостта й. Като й дадеш необходимия урок, за да не могат останалите жени да постъпват като нея”. Подведени по този начин от фалшивия глас на своето мъжество, повечето мъже вместо да търсят партньорство и приятелство с такива жени, предпочитат да се хвърлят в поредната безсмислена борба за надмощие, след която и двата пола да се окажат губещи!

Жената паразит: За разлика от независимата жена, която мъжете казват, че харесват, а всъщност не понасят, при жената паразит е обратното – мъжете твърдят, че я презират, а всъщност я харесват и се наслаждават на нейното присъствие. Този факт кара много жени да имитират подобно поведение, без да са такива, стремейки се да получат одобрението на мъжа. Жената паразит няма нищо против да бъде зависима от мъжа, ако той поеме издръжката й. Въпреки че мъжете вечно се оплакват от такива жени, всъщност те ги предпочитат пред еманципираните и независими жени, защото знаят, че лесно могат да ги превърнат в своя ПЛЯЧКА, осигурявайки им това, от което имат нужда. Срещу една солидна или не толкова солидна издръжка, жената паразит е готова да се подчини на мъжа и да изтърпи всичките му капризи. Нямаща други цели и амбиции, тя разполага с достатъчно свободно време, за да бъде на разположение на този, от когото ЗАВИСИ. Поведение, което се толерира от всички комплексирани мъже, наследници на статуквото, особено ако жената е вече майка.

Мъжете най-често използват мъжкараната, за да споделят пред нея душевните си проблеми
Мъжете най-често използват мъжкараната, за да споделят пред нея душевните си проблеми
Мъжкараната: Вече стана дума за лицемерното отношение на мъжете към независимата жена и жената паразит. Наследниците на статуквото не правят изключение и в отношението си към мъжкараната. Въпреки че открито заявяват пристрастието си към такъв тип жени, защото са точни, приятни и изпълнителни, те съвсем не изгарят от желание да споделят леглото им. Предпочитана заради качествата си като приятел и от двата пола, мъжете най-често използват мъжкараната, за да споделят пред нея душевните си проблеми и да получат информация за обектите, които наистина биха искали да вкарат в леглото си. Попадайки в ситуация, в която някой интелектуалец твърди, че се интересува повече от вътрешната, отколкото от външната красота на жената, а вие знаете, че ден и нощ той въздиша по поредната блондинка с изкуствени форми, която дори не подозира за съществуването му, ще разберете за какво говоря.

Красавицата: Това е най-търсеният и същевременно най-ненавижданият от мъжете тип жена. Способна да събуди всичките им комплекси, мъжете знаят, че ще останат с разбито сърце, ако не приемат отбранителна позиция при сблъсъка си с нея. Превърнали своята СТРАХОВА НЕВРОЗА в ОТНОШЕНИЕ, за тях красавицата е идол, ако им обърне внимание, или „надута кучка”, чието самочувствие с радост биха смачкали, ако не могат да се доберат до нея.

Непривлекателната жена: За разлика от красавицата непривлекателната жена не събужда комплексите у мъжете. Те не се чувстват застрашени в нейно присъствие. Въпреки твърдението им, че дори не забелязват подобен тип жени, точно тях мъжете предпочитат за партньори във всекидневието си. Непривлекателната жена не им внушава страх за това, че не са се представили добре в секса или не са направили нещо както трябва, за да й се харесат. Чувствайки се комфортно в нейната компания, мъжете допускат този тип жена до сферата на своята дейност, без да им се налага непрекъснато да са нащрек за МЪЖЕСТВЕНОСТТА си. Неслучайно непривлекателните жени се радват на по-голямо обществено внимание от другите жени и в повечето случаи бият по влияние и престиж красавиците.

Жената със свободна воля: Това е СВРЪХЖЕНАТА, която е осъзнала красотата на своята природа и не се страхува да отхвърли всички роли, които й се предлагат в обществото. Покоряваща мъжете с женствеността си, тя знае, че носи в себе си нещо уникално, онази могъща енергия ИН, която може да прероди света и да му вдъхне нов живот.

Светът на мъжете

Искам да я притежавам = искам да я подчиня = искам да я унижа = искам да я контролирам.

Той би направил ВСИЧКО, за да запази господството си
Той би направил ВСИЧКО, за да запази господството си
Схемата следва плътно транслациите на мъжкия мозък по отношение на жената, дори това да става несъзнателно. Всяко следващо поколение мъже се възпитава от предишното. Патриархалният баща възпитава своя син в запазване на статуквото. Мъжете знаят, че по този начин властта им остава непреходна. Контролираните от тях жени продължават да им раждат синове, които да продължат ГОСПОДСТВОТО ИМ. Всичко може да бъде прекъснато, ако някоя жена с „чист” разум успее да накара останалите „да прогледнат” и да отхвърлят оковите си. СВЕТЪТ не съществува като такъв, какъвто го познаваме. Ние го познаваме от откритията на МЪЖЕ, от въведените представи на МЪЖЕ. Нашите мозъци са ПРОМИТИ. Заплахата за мъжете не са жените по принцип, а възвръщането на МАТРИАРХАТА. МЪЖЪТ е устроен така, че предпочита да умре, вместо да е ръководен от жена. Той би направил ВСИЧКО, за да запази господството си.

ЖЕНИТЕ не усещат любовта като чувство, описано от мъжете и въведено от тях с цел продължаване на рода. Те искат СИГУРНОСТ. А по-умните искат ВЛАСТ и РАВНОПОСТАВЕНОСТ. Още от малки на мъжете им се втълпява, че женската природа е мазохистична (дефлорация, раждане, менструация) и че жената се подчинява на мъжа, защото Ева е извършила грях, заради който мъжът е бил изгонен от РАЙСКАТА ГРАДИНА. Истината е, че в най-древните човешки общности за мъжа е било непосилно да склони жената към полов акт. Древната жена е била с „чист” разум и е враждувала с мъжа, защото той е искал да я подчини. Така мъжът се е принудил да плаща (в кожи, в земи, в храна), за да има жена. Доста мъже обаче оставали без жена, защото не са можели да си я позволят. По този начин е било застрашено продължаването на рода. Ето защо мъжете измислят любовта в днешната й форма и конституция – брака, за да подчинят жените и да ги накарат да отглеждат децата им, да понасят сексуалните им желания, да се грижат за тях и децата им до края на живота си. Всяка една от религиите учи: „Подчинявай се на мъжа, грижи се за мъжа”. Прелюбодейките са изгаряни на клада или пребивани с камъни. В същото време мъжът е можел да задоволява нагона си съвсем безнаказано. В патриархалното общество съзряващите момчета дори са водени от бащите си при жени от „занаята”, за да не са неопитни в брачното ложе. През времето, докато траела бременността на партньорките им, много от мъжете също прибягвали до подобни услуги.

ПРОСТИТУЦИЯТА е творение на мъжката култура. Постепенно мъжете формират една прослойка жени, които са можели да се облагодетелстват, без да се налага да се унищожават като жени (да раждат и да се подчиняват всекидневно на мъжа). Неприемани от обществото, много от тези жени са били бунтарки, защото са съзнавали изкуствената власт на мъжете над жените. Една от тях е била Месалина, чието име се свързва с понятието „промискуитет”. Може би затова името й е така окаляно от мъжката цивилизация, а гробът й е разрушен след смъртта й. Тези жени са се опитвали да сигнализират, че измислените от мъжете МОРАЛ и ДОБРО ИМЕ са с манипулативна цел. Но поради разпалената изкуствена война между жените за мъжа, останалите жени също са се обърнали против тях, предавайки своята същност!

Когато се създава някой модел на поведение, е нужно да се запитаме: ЧИЙ ИНТЕРЕС ОБСЛУЖВА ТОЙ? Чий интерес обслужва моралът, когато той важи за жените, но не и за мъжете. Интересът на мъжете, разбира се. Защото ако една жена е вътрешно освободена, ако знае какво представлява и не се бои от измислените норми на поведение, тя ще стане ТВЪРДЕ ОПАСНА и НЕКОНТРОЛИРУЕМА!

Любовта и бракът до известна граница са въведени с цел дори непригодните и бедни мъже да могат да продължат рода си. Скоро обаче нововъведението се обръща против заможните мъже, защото красивите жени, възпитани от малки в подчинение и съчувствие, започват от съжаление да се женят именно за непригодни мъже. Спомнете си приказката за Красавицата и Звяра. Всички приказки носят закодирани послания от древността. Неслучайно в повечето от тях се говори за цар, без да се споменава нищо за царицата. Царят символизира патриархалното общество и пазителя на статуквото. Честото присъствие на „тримата братя” също води до подобни заключения. Обикновено най-малкият брат, който е беден, трябва да премине през множество изпитания, за да си намери жена. Присъствието на ламята олицетворява матриархата – най-дълбокия кошмар за мъжа. Ламята е стремящата се за власт жена, която застрашава статуквото. По времето на Матриархата жените са изкарвали по-голямата част от прехраната, имали са право да ходят на лов и са имали право на глас при избиране на старейшините на рода. Мъжете са се грижели за сигурността на дома, почитали са и са уважавали жените като продължители на рода. Всички символи от онова време са на детеродния женски орган. Жената не е била делена на майка и любовница. Тя е била почитана заради същността си на жена. Все още в някои матриархални племена ергените предпочитат да се задомят с раждала вече жена, тъй като е доказала „плодовитостта” си. Постепенно патриархалните племена, които са по-многобройни, унищожават матриархалното общество, но продължават да се страхуват от възкръсването му. Типичен пример за това е гръцко-римската цивилизация. Там жената е майка или хетера, напълно подчинена и обвинявана за всички конфликти (войните избухват заради красивата Елена или властната Клеопатра). Египетската цивилизация е унищожена от вътрешни междуособици и външен натиск. Египтяните са били народ с преобладаваща матриархална култура, поне на ранен етап. Те почитат Луната, богинята Бастет. А патриархалната култура почита Слънцето – Амон Ра, Атон. Мъжката цивилизация в лицето на Рим „поглъща” женскат в лицето на Клеопатра. Египет се подчинява на Рим. Цезар е убит вследствие на заговор, защото се влюбва в Клеопатра (последния фараон на Египет) и е на път да се съюзи с нея и да разбие големия заговор. Действие, на което са способни много мъже. Но тези, които имат власт, биват убивани от мъжете, пазители на статуквото, при най-малкия сигнал за подобно действие.

Из „Световният заговор срещу жените”

Книгата може да поръчате тук!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X