Напишете дума/думи за търсене

Какви мъже привличаме? Зависи от зодията ни

Всеки човек има своите предпочитания и типове хора, с които иска да общува и обича.

Но минавало ли ви е през ума, че типът мъже, по които си падате, е грешен?

Някои зодиакални знаци имат способността да привличат останалите пълни противоположности към себе си, докато други изобщо не могат да се спогодят с някой, който е различен от тях. Вие от коя група сте?

Овен – търси пълната си противоположност

Жената от тази зодия притежава увереност и иска да доминира във връзката. Тя е привлечена от мъже, които не се славят с особена страст, но пък си падат по протяжното премисляне на всяка една ситуация.

Телец – търси нестабилен мъж

Момичетата от тази зодия не обичат обикновения живот, но въпреки това гледат да стоят далеч от усложнения. Те са отговорни и организирани, затова не е учудващо, че си падат по мъже, които имат нужда от спасение, хармония и спокойствие.

Близнаци – търси мистериозен и широкоскроен мъж

Няма по-непредсказуем знак от този. В един момент Близнаците може да са щастливи и закачливи, а в следващия да пропаднат в емоционални дупки. За да се чувстват постоянно енергизирани, жените Близнаци си търсят мистериозни, приключенски настроени и отворени към света мъже.

Рак – търси труден мъж

Често дамите от тази зодия се озовават в неловки ситуации, защото имат склонност да си падат по мъже, които си смятат за част от приятелския им кръг. Този знак е много грижовен и обичлив, но понякога останалите не зачитат особено това им качество. Затова жените Рак винаги са привлечени от мъже, които са тотално незаинтересовани от тях.

Лъв – търси отдаден до крайност мъж

Жените от този зодиакален знак са големи късметлийки. Те винаги привличат мъже, които са готови да дадат всичко от себе си за любовта.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X