Напишете дума/думи за търсене

Съблазни го според зодията му – четвърта част

Представяме ви последната част от поредицата на френския астролог Марк Анжел как се съблазнява мъж според зодията му. Специалистът подчертава, че когато става дума за флирт, всичко е коз – и директният подход, и претендирането на срамежливост, и игрите на недостъпност. Въпросът е, че всяка от тези роли действа при различен тип мъже.

Козирог

За да привлечете вниманието на този мъж, трябва да сте изрядни – винаги стилно облечени, с изгладени дрехи, да не закъснявате. А за да го плените, е необходимо да държите на думата си, да му покажете, че може да разчита на вас, че сте стабилна личност. Ако цените и уважавате семейните ценности, значи сте подходящи партньорки за мъжа Козирог. Обичайте го, показвайте чувствата си, но не прекалено експресивно, подкрепяйте го в начинанията му – така ще остане ваш завинаги. Създайте му уют, глезете го с вечери и спокойни събирания у дома. Хубаво е да му показвате признателността си, но не и да сте зависими от него. Не се колебайте вие да плащате понякога сметката. За мъжа Козирог това е много важно.

Водолей

За да остане такъв мъж с вас, трябва винаги да сте широко усмихнати, да сте креативни и да умеете да го изненадвате приятно. Водолеите не обичат депресивни натури и няма да останат с вас, ако сте царици на драмите. Но aко сте позитивни, интересни, с богата култура, може да сте идеалната жена за него. Бъдете готови за пътешествия, забавления, събирания с приятели. Добре е да имате цял арсенал от идеи за различни занимания и трикове за съблазняване, защото на мъжа Водолей никога няма да му омръзне да го изненадвате приятно. Трябва да го обичате съвсем отдадено, но без да искате от него бързо и официално обвързване.

Риби

Трябва да се научите да разбирате желанията му, без да ви ги е казал, да предугаждате чувствата му, да сте търпеливи, когато самият той се колебае какво иска. Дори да става дума за избор къде да ходите на почивка или дали да остане с вас завинаги. Вярвайте в стремежите му, даже да са абсурдни, никога не го обвинявайте, че е вятърничав или прекалено голям мечтател. Така само ще го отблъснете. Напротив, подкрепяйте го от все сърце и той ще ви се отблагодари с обич. Интригувайте го, глезете го, бъдете изключително мили с него и винаги търсете неговата подкрепа и мнение. За мъжа Риби е важно да се чувства необходим.

към първа част

към втора част

към трета част

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X