Напишете дума/думи за търсене

Кои са променливите зодии и какво ги прави по-различни от останалите

Забелязвали ли сте колко сте различни от другите зодиакални знаци? Може би се разбирате добре с хората, може да се слеете във всяка среда без проблем или да се справите с криза много по-различно.

Ако това ви описва перфектно, може да сте един от променливите знаци.

Какво означава променлив знак?

Първо трябва да идентифицираме 4-те такива зодиакални знака в астрологията: Близнаци, Дева, Риби и Стрелец.

Какво точно прави тези зодии, за да могат да се адаптират към промените толкова добре?

Ако сте един от тези зодиакални знаци, вие сте емоционалната система за подкрепа, хората, от които зависи другите да вървят по течението на събитията.

Вместо да създава промяна като кардинален или да се съпротивлява на промяната като неподвижен знак, вашата зодия приема промяна, без да се съпротивлява. Ако промяната е от полза за вас, вие се адаптирате към нея. Адаптацията е едно от най-големите ви умения.

Като изменящ се знак, вие сте в състояние да мутирате, за да приспособите вашето обкръжение. Както хамелеонът променя цвета си, сливайки се със средата около него, за му помогне да оцелее.

4 причини, поради които променливите знаци се различават от останалите зодии

1. Адаптират се, за да оцелеят

Това означава ли, че се отклонявате от конфликта? Понякога да.
По-скоро в живота ви има хармония и мир, отколкото раздор. По отношение на егото, вие сте достатъчно безкористни, за да се приспособите към ситуацията, за да може всички да бъдат спокойни.
Вие ще се изправите и ще се борите, ако това противоречи на вашите убеждения, но няма да сте на първите линии на битката като кардиналните знаци, нито ще координирате атаките като неподвижните.

2. Лесно пускат стреса от гърба си

Знаете как да свалите мъртвото тегло, което носите на плещите си. Вашите братовчеди - неподвижни и кардинални знаци имат нужда от вас.
Ако и трите знака бяха пиратски кораб, кардиналните знаци биха били капитанът, който ви казва къде да отидете.
Неподвижните знаци са носът на кораба, който казва на всички защо е най-добрият вариант морският съд да тръгне по даден маршрут.
Променливите знаци са навигаторът, който им казва как ще стигнат до крайната цел. Без вас резултатите биха били страхотен хаос и частично завършени.

3. Променливите знаци са фините тунери на зодиака

Ако някой трябва да се увери, че нещо ще бъде свършено перфектно, вие сте човекът, когото търсят.
Въпреки това взимането на решения не е най-доброто ви качество поради фокуса ви върху съвършенството. Не бихте били основната, която прави произведения на изкуството от глина, но може да извадите потенциала, който е около вас.

4. Внасят хармония в дадена ситуация

Като променлив се знак вие сте най-силни емоционално. Със способността си да се адаптирате и да се съобразявате с вашата среда, може да носите по-тежък товар от околните.
Безобразно търпеливи сте. Няма да хленчите, когато не може да си проправите път, нито ще предизвикате конфликт, защото нещо в живота ви се е променило. Това може да се разглежда като сила или слабост, това е благословия и проклятие.

Хармонията е вашата цел и другите може да възприемат това като слабост. Знаете колко сте силни в действителност, така че не позволявайте на околните да ви подценяват. Дръжте сърцето си отворено.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X