Напишете дума/думи за търсене

Митове и факти за зодия Рак

Хората от този знак вярват в общата благост на хората и универсалната любов и често загърбват себе си, за да накарат околните да се чувстват обичани и обгрижени.

Те са тези, които ще направят от сърце истински комплименти на непознат, ще се отдадат на благотворителна работа, ще засипват своите приятели и близки с безкрайни прегръдки.

В началото са много срамежливи, но успеете ли да спечелите доверието им и започнат ли да се чувстват комфортно във вашата компания, те ще се отворят и ще ви заразят с любовта си към живота.

ФАКТИ

1. Раците са задушаващо грижовни

Ракът е дълбоко романтичен знак. Ако жена от тази зодия се влюби, той е в неограничени дълбини. Но тя не се впуска на сляпо в една връзка. Отделя си достатъчно време, за да се гмурне в отношения. За нея е важно емоционалната близост да е споделена и не влиза в плитки взаимоотношения или случайни свалки.

Понякога жените Раци може да са прекалено грижовни и всячески да се опитва да предпази близките си със своите майчински инстинкти, но действията й са продиктувани от чиста любов, а не е опит за контрол или манипулация.

2. Склонни са към променливи настроения

Ранната жена е управлявана от Луната. Настроенията й водени от лунния цикъл.

Тя е едновременно хармонична и страстна. Точно както приливните вълни се издигат и падат, жената Рак е известна с промените в настроението си. Тя може да бъде упорита, послушна, щастлива и яростна в един и същ миг.

Притежава силна воля, упорство и грижовност, но може да се навре в черупката си и да стане резервирана, ако е разстроена или провокирана.

Ако искате да разберете и подкрепите жена от тази зодия, дайте й време и пространство, за да почувствате цялата палитра от емоции, които тя притежава.

3. Раците са много лоялни и доверени приятели

Те са най-грижливите, лоялни и надеждни приятели в зодиака.

Техните майчински инстинкти ги движат, за да утешават и за да се грижат за близките си приятели. Те са тези, които биха ви изпратили съобщение, за да проверят дали сте стигнали безопасно до дома си в късна вечер или да ви изпратят мотивационен имейл преди ваше голямо събитие.

Те са тези, които ще направят домашно приготвени сладкиши и ръчно изработени карти за вашия рожден ден. Ще ви съветват и утешават след лоша раздяла и ще ви защитят, ако някога се окажете в трудна ситуация.

Жената Рак е чудесен пазител на тайни. Всяка тайна, която споделяте с нея, винаги ще бъде добре охранявана.

4. Имат склонност да преанализират ситуациите

Раците се грижат винаги за всичко и затова са склонни да преразглеждат постоянно дадено нещо. За да вземат решение, което не само помага на тях, но и на околните, те претеглят плюсовете и минусите и не се хвърлят на сляпо на първата възможност, която им се предостави.

Хората от тази зодия са изключително чувствителни към вибрациите и са толкова внимателни към фините детайли като езика на тялото и тона на гласа. Тяхната чувствителност и свръхактивни сетивни органи наистина може да бъдат изтощаващи за тях.

Те харесват хора и ситуации, които са непосредствени. Не понасят индивиди с претенции, а лъжите и лицемерието бързо може да ги накарат да загубят интерес към дадени отношения.

Ракът е първият воден знак в зодиака, управляван е от Луната и следователно е силно засегнат от човешките емоции. Жената от тази зодия е по-свързана с емоциите и интуицията си, отколкото може да си представите.

Ако имате взимане-давате с жена Рак, по-добре бъдете искрени с нея и винаги й казвайте истината, защото тя все пак ще я открие благодарение на интуицията и тогава лошо ви се пише.

Ако тя казва, че нещо я притеснява в някого, не трябва да го подминавате с лека ръка. Може да не е в състояние да го обясни логически, но нейната интуиция е винаги в десетката. Тя следва инстинктите си, за да разбере кой път да следва и на кого да се довери.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X