Напишете дума/думи за търсене

Как зодиите се справят с емоциите

Всички изпитваме емоции, но всеки от нас си позволява да ги вади на показ, защото може да ни направи по-уязвими. Въпреки това невинаги е добре да пазим истинските си чувства, скрити от света само заради страха от нараняване.

Всеки зодиакален знак се опитва да се справи с емоциите си по определен начин.

Овен

Когато става въпрос за емоционална мъдрост, Овенът оглавява списъка. Хванат ли е от емоциите, той ще ги покаже. Но преди да направи това, ще провери дали тази проява на чувства ще им бъде от полза или не. Това може да варира от материалистичен до емоционален растеж. Овенът запазва хладнокръвието си през по-голямата част от времето и въпреки че може да се емоционално, той обикновено се контролира. Овенът понякога се вълнува или ядосва, но тези изблици се случват в редки моменти.

Телец

За упорития Телец емоциите са едни от най-важните неща, с които е трудно да се справи. Те го засягат дълбоко, но за разлика от повечето зодиакални знаци, които държат чувствата си под ключ, когато Телецът е емоционален, го показва. Неговият инат започва да се бунтува и често взима глупави решения. Не е изключено да крещи, да плаче или и двете едновременно.

Близнаци

За хората от тази зодия истинските емоции трябва да се пазят на тъмно. Така че, когато преглеждате постовете на Близнаците в социалните мрежи, не си мислете, че това е истинската им същност. Те имат способността да се крият много добре и може да действат по определен начин въз основа на ситуацията, в която се намират в момента. Ако един Близнак е в конфликт с някого, той би се държал така все едно не му пука за обекта на неговия гняв.

Рак

Представителите на този знак не са в състояние да скрият емоциите си. Може да ги видите, изписани на лицето или в действията им. Освен това изобщо не са изкусни лъжци. Точно обратното - лъжата разкрива повече за емоциите им, отколкото би им се искало. Раците не успяват да контролират чувствата си, когато са ядосани или тъжни. Макар че има хора, които не ги харесват заради неспособността да се справят с усещанията им, те биха предпочели да бъдат искрени и уязвими. За Рака неговите емоции са неговата истинска сила.

Лъв

Гордият Лъв не мисли за това как бихте се чувствали от някое негово действие или изявление. Като цяло той иска да запази автентичността си, тъй като знае, че няма нищо, което да му попречи да покаже истинската си същност на света. Така че за Лъва изразяването емоционално от самото начало в едни отношения е заявка за сила. Бъдете нащрек обаче с хората от тази зодия, понякога те биха искали да разкрият нещо за себе си без причина само за да ви видят реакцията.

Дева

Девите са толкова заети с живота си, че не чувстват нужда да вадят тайните си наяве. Те вярват, че е много по-добре да запазят мистерията покрай себе си, но ако някога разкрият повече за тях, това ще бъде ужасно събитие в техния свят.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X