Напишете дума/думи за търсене

Годишен хороскоп 2019

Годината на Земното прасе. Тя е по-спокойна и по-чувствена от интензивната година на Кучето, която ще си тръгне на 5 февруари. Не приемайте обаче това за даденост, защото някои от кашите, в които се забъркахте през изминалите 365 дни, ще се повторят.

Овен

По-добра година

Тя започна на от зимното слънцестоене през 2017 г., когато Сатурн навлезе в Козирога, за да промени завинаги професионалния ви живот. Отговорностите ще продължават да се умножават, а това понякога ще ви идва в повече.

Тази позиция обаче не е много лоша. Дава ви много възможности да работите и да се развивате в кариерата. Въпреки че има някои проблеми в семейството ви, ще имате възможност да промените този статут и да установите мир. Позицията на Юпитер в Стрелец със сигурност ви помага много, осигурявайки ви цялата емоционална обратна връзка, от която се нуждаете, за да се целите по-високо и по-високо, докато и животът ви се променя към по-добра посока.

2019-а ще бъде много по-добра година от предходната и ще имате възможност да решите създадените въпроси, както и да изградите по-стабилно бъдеще за вас и вашата кариера.

Телец

Вятърът на промяната

Вече усещате това, нали? Все пак сте сред най-интуитивните зодии. Ветровете на промяната започнаха да духат към вас от миналата година, когато Уран - планетата на промените и независимостта, дойде да ви покаже пътя си дори само за няколко месеца. От март 2019 г. той ще ви напомни, че промяната не е лоша.

Въпреки това бъдете много внимателни, защото тези възможности няма да бъдат лесно повторени. Уран ще ви даде възможност да скъсате с това, което ви дърпа назад. Дадената възможност обаче няма да трае дълго, защото точно това е природата на тази планета. От друга страна, Сатурн ще направи нещата по-лесни за вас, тъй като неговото стабилизиращо влияние ще ви помогне да създадете плодотворна съдба.

2019-а е година на промени и възможности, които се появяват веднъж в живота. Шансове за създаване на едно невероятно и удовлетворяващо бъдеще.

Близнаци

Помощта идва от другите

2018-а със сигурност беше много трудна година с много неразбории, тъй като Сатурн е „лагерувал“ във вашия 8-и дом на Слънцето, правейки личния и професионалния ви живот малко нещастен. Това влияние ще продължи през 2019 г., но този път ще дойде помощ. Ще почувствате, че на вашите молитви е отговорено, а други са привлечени от вибрациите на вашата аура. Всичко, което познавате, може да се промени с едно мигване на окото, тъй като вашите взаимоотношения стават източник на креативност, вдъхновение и изобилие. Пригответе се да получите подаръци от радост и удоволствие от хора, които са тук, за да ви помогнат да се справите с проблемите, с които се сблъсквате. Не унивайте, идват по-добри дни и дори може да се ожените за своята сродна душа. За всички, които имат връзки, има големи възможности за съживяване на любовта и страстта. Всички правни въпроси също са облагодетелствани, както и нови бизнес начинания.

2019-а все още ще бъде изтощителна, но сега има много по-добри влияния, които всъщност може да създадат матрица на щастие и вдъхновение около вас.

Рак

Всичко се променя

Определено 2018-а беше много тежка година за вас, но тази година бъде различна. През март ще настъпи голяма енергийна промяна, която ще промени живота ви изцяло. Ако си спомняте, вашите проблеми и интензивните промени в настроението започнаха около 2010 г., нали? Е, това беше причинено от Уран в Овен, който със сигурност не беше много любезен към вас.

В новата си позиция той ще ви помогне да разширите социалните си кръгове и да се запознаете с нови и интересни хора. Наситената енергия, надвиснала над професионалния ви живот, със сигурност ще намалее. В продължение на осем години нищо не изглеждаше стабилно у дома и в кариерата ви. Сега нещата постепенно се подобряват. Подготвяте се за тотално преобразяване, но Сатурн още една година ще оказва натиск върху вашите връзки и бизнес начинания. За щастие новата позиция на Юпитер променя ежедневието ви, правейки го по-щастливо и по-оптимистично.

2019-а ще сложи край на вашето страдание, което е започнало през 2010 г. Но тази промяна няма да се случи веднага и ще трябва да внимавате с връзките си.

Лъв

Активен баланс

Вие не сте големи любители на промените. Макар да се опитвате да останете хладнокръвни, всичко, което започна да се случва от пролетта до есента на 2018 г., ви остави безмълвни. Скоро Уран - планетата на промените, ще влезе отново в Телец - положение, което е доста трудно за зодиакалния ви знак. Вашата кариера ще получи изстрадан, но мощен тласък. Разбира се, ще получите невероятни възможности, но също така и много неща, които сте смятали за сигурни, ще се окажат с временен статут.

Космическото равновесие обаче се възстановява от доброжелателното присъствие на Юпитер в Стрелец. От тази позиция и за цяла година Юпитер ще ви помогне да се отворите към любовта и щастието. Привързаността и удовлетворението са отново в живота ви и усмивката ще грее на лицето ви. Ако сте самотни, пригответе се да се срещнете интересни хора и да привлечете любовта на живота си. Ако сте женени, това е шанс да възпламените отново страстта с половинката.

2019-а е начало на една много мощна ера. Очаквайте промени и предизвикателства, но бъдете нащрек за невероятните възможности.

Дева

Влизане в нова и по-добра ера

Има три основни планетарни аспекта, които изглежда дълбоко ви засягат. Новата позиция на Уран отново ще ви даде вяра в съдбата. Досега се чувствахте хванати в собствения си капан. Може би между пролетта и есента на 2018 г. сте започнали да усещате, че има надежда. И да, със сигурност има. Уран ще донесе ветровете на промяната и свободата. Скоро ще почувствате, че сте се освободили от всички неприятности и бъркотии от близкото минало.

Освен това новата позиция на Юпитер ще ви помогне да подобрите живота в семейството, правейки го по-блестящ и уютен. Забавлението и щастието се връщат в дома ви заедно с добър и задоволителен секс. Позицията на Сатурн в Козирог може да направи нещата малко сериозни, но определено е добра позиция.

2019-а ще ви помогне да излезете от един доста жалък, па макар и продуктивен 7-годишен период. Бъдете сигурни, че добрите неща идват към вас. Имайте малко повече търпение и скоро ще ги видите.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X