Напишете дума/думи за търсене

Какво предвещава Годината на прасето за родените под този знак

На 5 февруари 2019 г настъпва Годината на прасето според китайския календар, този знак ще управлява звезди до 24 януари 2020 г. По традиция, годината на прасето символизира късмет, богатство и удовлетворение. „Наслаждавайте се на живота и всичко добро, което той ви предлага". Това е фокусът през новата година, защото „прасетата" са истински познавачи, съобщава bulgarian.cri.cn.

Какво предвещава годината на прасето за различните зодии

Прасе

По традицията годината, за родените в годината на този знака, под който преминава тя, не е особено късметлийска, изпълнена е с трудности. Подобно на предходната година, тези хора могат да срещнат късмет в някои сфери от живота, но други ще трябва да се потрудят да избегнат потенциални опасности. Родените под знака на прасето вероятно ще преживят известни емоционални сътресения, които ще ги натъжат и обезсърчат. Просто трябва да бъдат силни и издържат стоически на проблемите. Следващата година ще бъде успешна за „прасетата".

За да внесете колкото се може повече добър късмет през годината е добра идея да посещавате весели мероприятия като сватби и семейни събирания.

Кариера

2019 за родените в годината на прасето разкрива, че смяната на професии би донесла непредвидими последствия и в повечето случаи трябва да се избягва. Въздържайте се от конфликти на работното място. Ако все пак се случат, подходете към тях с търпение и практичност, две качества, които не винаги се използват в правилния момент.

За вас тази година не е добра да инвестирате или пък да си пробвате късмета в казино.

Щастливи месеци: от 8 април до 20 юли

Лоши месеци: 12 септември – 2 декември

Образование

Що се отнася до обучението, късметът е с вас. За онези, които се стремят да придобият висше образование, звездите са на ваша страна. Инвестициите в образование ще ви гарантират добри възможности в бъдеще.

Здраве

Здравето се класира в средната категория за „прасетата" тази година. Въпреки че не се задават тежки заболявания на хоризонта, родените под знака трябва да обърнат внимание на малките болежки, за да не прераснат в нещо по-сериозно.

Ако не се чувствате добре, не отлагайте прегледа при доктора. Това е ключът да се опазите здрави през тази година. Добавете повече плодове и зеленчуци към диетата си, за да подсилите имунитета.

Не пренебрегвайте душевното здраве, възможни са някои усложнения. Не се страхувайте да споделите страховете и тревогите с приятелите и близките си.

Любов

В сферата на любовта, 2019 също няма да е особено забележителна за родените под знака. Въпреки че това не е вашата година за истински романс, ще разполагате с достатъчно забавни моменти и нови перспективи. Важно е да бъдете наблюдателни, защото тези възможности ще ви научат кои качества са важни и кои не при търсенето на половинка.

Положителното в липсата на драма в любовните връзки означава, че родените под знака могат да се фокусират върху създаването на нови запознанства и връзки. Те могат да се окажат ключови за бъдещето. Наблегнете на разширяването на кръга от приятели.

За онези, които вече имат сериозна връзка е важно да споделят желанията си с партньора. Липсата на комуникация обикновено е показател за предстоящо сриване на основите на голяма връзка. Вслушвайте се в партньора си, не се страхувайте да споделите това, което ви тревожи.

Като цяло в сферата на живота, годината не е особено благоприятна за родените под знака на прасето, ще бъде трудна, заради което трябва да проявят търпение и дисциплина.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X