Напишете дума/думи за търсене

Как зодиите саботират връзките си

Знаете ли, че зодиакалните знаци са добри маркери на темперамента? Те дават ясна картина за емоционалната сила и за начина, по който се справяме с натиска в отношенията.

Какви са начините при отделните зодии, с които те подсъзнателно или съзнателно саботират своите взаимоотношения.

1. Овен

Те са необуздани воини. Не умеят да стоят на едно място, рядко са спокойни и определено сериозните връзки не са тяхна сила. Овните са могъщи и окончателни в действията си. Те винаги са в движени и не обичат да поемат ангажимент. Освен това представителите на тази зодия обичат конфликтите. Всичко, което искат, е качествена кавга или скандал. А това никога не е здравословно в една връзка.

2. Телец

Хората от тази зодия притежават спусъци, които ги правят неразумни. Нещото, което задейства техния гняв, предимно е някакво глупаво нещо, което са направили в миналото. Друг важен недостатък на характера им е, че са твърде големи материалисти. Тяхната меркантилност е прословута. Да, практическият материализъм е здрав, но не и във вида, в който те го практикуват. Трябва да се научите, че не може да слагате етикет с цената на всичко.

3. Близнаци

Нека си го кажем направо, вие сте нерешителни. Дори когато нямате дилема в живота си, ще потърсите такава. Близнаците обожават драмите и конфликтите, които те внасят във връзката. Освен това прекарвате прекалено много време в съмнение, че може да има някой по-добър от вашия настоящ партньор, а това е началото на края за отношенията.

4. Рак

За вас е важно да контролирате всички ваши отношения. Подобно на Телеца, вие сте доста практически обосновани, но искате връзката ви да е повече от това, което имат хората около вас. Искате любов като в романите, а това не е стандарт, който може да бъде задоволен от всеки. Освен това давате всичко от себе си още в началото на отношенията си, нещо, което доста плаши партньора.

5. Лъв

Вярвате, че всичко, което казвате, е вярно. Дори това да е така в 90 процента от случаите, е необходимо понякога да направите крачка назад за хората, които обичате. Не се справяте добре с компромиса, защото за вас нещата, които казвате или решавате, са непроменими. Има много неща, които ви кара да се чувствате неразбрани от другите, но това се случва, защото не им давате възможност да разберат. Хората не са сделки или машини, а ти не си единственият с емоции и мисли.

6. Дева

Нямате угодия. Имате проблем с всичко и винаги се съсредоточавате върху това, което е негативно, независимо колко несъществено е то. Непрекъснато се вглеждате в детайлите и не успявате да видите и оцените голямата картина. Вашите връзки не издържат заради вашата негативна настройка. Постоянно сте недоволни, а това се прехвърля върху човека до вас и го карата да се отдръпва.

7. Везни

Имате меко сърце и и мека настройка към света и очаквате същото от него. Вие сте наивен и си мислите, че всички около вас са добри хора. Везните са склонни да приемат всяка шега насериозно, а това им носи разочарования. Хората от тази зодия не може да се справят дори с най-дребната критика и мислят, че хората се опитват да ги наранят, дори когато просто се шегуват добросърдечно с тях. Запомнете, че не всеки иска да ви обиди.

8. Скорпион

Вашите връзки не вървят, защото не позволявате на хората около вас да разполагат с време, за да свикнат с вас. Искате нещата да се случат веднага и в момента, в който мислите, че е малко по-различно от това, което сте очаквали да бъде, вие си плюете на петите. Трябва да научите да давате на хората възможност да ви покажат кои са те и да ви накарат да разберете защо точно те трябва да са около вас.

9. Стрелец

Да имате стандарти не е лошо нещо - то е здравословно и е лесен начин да намерите хора, които заслужавате, но ако имате прекалени претенции, може да се кажете „довиждане“ на всичките си взаимоотношения. Забравяте, че партньорите ви са хора и че не няма как да са перфектни през цялото време.

10. Козирог

Чувствате се, че ще бъдете наранени - без значение защо. Това е причината, поради която сте изградили стени около вас толкова високи и дебели, че те са почти непробиваеми. По този начин разочаровате хората, с които се срещате, защото те се опитват да бъдат ваш партньор. Да бъдат някой, който се опитва да ви познава и разбира. Научете се да сте по-приятни и дайте на хората шанс.

11. Водолей

Правите всичко половина, особено във връзките, и това не е нещо, което ще премине от само себе си. Трябва да се опитате да промените тази черта у вас, ако искате да бъдете щастливи. Хората имат очаквания и понякога ще ви се наложи да направите компромис със себе си, защото това е начинът, по който показвате, че ги обичате и че се интересувате от тях.

12. Риби

Да бъдете приятелски настроени е страхотно, но да флиртувате безгрижно с други хора, когато излизате с някого, очевидно не е добра идея. Научете се да зачитате емоциите на партньора си, за да пребъдат връзките ви.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X