Напишете дума/думи за търсене

Кои зодии са ангели и кои са дяволи?

Макар да е ясно, че в живота има 50 нюанса сиво и че нищо не е само черно и бяло, понякога има хора, които са по-лоши и пакостливи от други.

Представяме ви класация на зодиите – от най-големите послушници до най-големите пакостници с дяволити помисли и действия.

1. Везни

Вие сте най-чистите и най-красивите сред ангелите. Вие сте толкова не осквернени, че и Господ може да ви пита за съвет. Толкова сте праведни, че трябва да носите железни обувки, които да ви държат на Земята. В противен случай директно ще се изстреляте към Рая.

2. Телец

Имате прощаващо сърце и никога не таите злоба. Всеки ви има за свой любимец. Помагате на старици да пресекат улицата, сваляте котенца от дърветата и вадите бебета от горящи сгради. Единственият ви недостатък е, че понякога сте прекалено мили. Това може да ви изиграе лоша шега в свят, пълен с дяволи.

3. Риби

Имате свой етичен кодекс, който следвате невъзмутимо. Вие сте мили, грижовни, прощаващи и емпатични. Единственият ви недостатък е, че имате склонността да се ядосвате, когато другите не отвръщат на вашата добрина и щедрост.

4. Стрелец

Да обичате другите за вас е по-лесно от дишането. Преминавате през живота с усмивка и с песен в сърцето. Обичате да забавлявате околните. За вас истината е най-ценното нещо и единствено лъжата може да накара да покажете дяволските си рогца.

5. Водолей

Вашата най-голяма добродетел е безкрайното ви желание да правите услуги на останалите. Обичате да носите радост на околните. Вие сте честни, мили и обичливи. Единственият ви грях е, че прекалено засиленото ви желание за секс може да доведе до необмислени решения.

6. Близнаци

Разбира се, че вие сте по средата на класацията. На едното рамо винаги имате ангел, а на другото дяволче. Дали ще решите да сте добри или дяволити зависи до голяма степен как сте станали от леглото. Вие сте като денят и нощта, като лятото и зимата – кълбо от противоречия.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X