Напишете дума/думи за търсене

Най-арогантните зодии

Със сигурност има поне по един човек в живота ви, който си мисли, че няма по-добър от него и че светът трябва да се върти около неговата орбита.

Предлагаме ви класация на най-арогантните зодиакални знаци, подредени от най-самоуверените до най-притихналите в себеизтъкването.

На първо място е Лъвът

За никого не е изненада, че лъвът е най-отгоре в арогантната хранителна верига.

Толкова са себелюбиви и самодостатъчни, но въпреки това тези им качества често са оправдани. Ако не бяха такива чаровници, най-вероятно нямаше да имат толкова приятели, фенове и поддръжници.

Егото на Лъва е голяма и със сигурност може да му попречи по пътя на успеха.

Ако една идея му влезе в главата, трудно ще му я избиете оттам.

Те мислят за всичко, дори за неща, които не ги засягат пряко. Вярват, че може да оправят всякакъв проблем.

На второ място е Стрелецът

Тази зодия е чаровна, любознателна и оптимистична. Въпреки това трудностите при Стрелците идват от факта, че смятат собственото си великолепие за достатъчно, за да замаже техния егоцентризъм и суета. Вярват, че трябва останалите да ги използват като пример. Това заслепение им пречи да видят кога другите започват да се отдалечават от тях.

На трето място е Телецът

Тази зодия не вярва в компромиса. Телците са убедени,че винаги са прави, което ги прави тотално слепи за нуждите и чувствата на другите. Техните проблеми надцакват тези на останалите и изискват хората от обкръжението им първо да се погрижат за неговото благополучие и след това за собственото им. Прекалено са погълнати от себе си и може да изглеждат груби и безчувствени. Това не означава, че не се грижат за близките си, но не и преди да се погрижат за собствения си задник.

На четвърто място е Овенът

Много е трудно за Овена да вземе някой друг под внимание. Не че не му пука за околните, просто постоянно са заети със собствените си емоции и неща и това може да ги направи да изглеждат темерути. Невинаги може да усети кога някой около тях има нужда от помощ. Ако го попитате директно, веднага ще откликне. Не разчитайте сами да се сетят за това, че са ви потребни, не са от най-интуитивните зодии.

На пето място е Водолеят

Докато никой на планетата не е по-щедър от този знак, то Водолеят може да е тотално погълнат от себе си. Той не може да се оправя с емоциите на околните и Господ да ви е на помощ, ако засегнете чувствата му. Или пък ако веднага не откликнете на неговата молба или желания. Мислете за него като един голям ревльо. Добър слушател е, но е прекалено инатлив, затова не си губете времето, ако искате да промените решение, което вече е взел.

На шесто място е Девата

Представителите на тази зодия знаят всичко и са тоталните перфекционисти, могат да бъдат доволно надути. Те винаги са прави и постоянно го натякват. Искат светът за знае колко да брилянтни, креативни и великолепни. От друга страна, това, че изискват перфекционизъм от всеки и от всичко, може да се окаже нож с две остриета за тях. Въпреки вглъбението в себе си, те винаги ще помогнат на приятели.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X