Напишете дума/думи за търсене

Най-опасните зодии

“Най-опасните, отровни и свирепи животни са хората.”

Амит Абрахам

Рак

Кръвожаден убиец

Според базата данни на ФБР това е най-опасната зодия. Тази информация се базира на жестокостта и на броя престъпления, извършени от страст от нейните представители. Престъпниците от този зодиакален знак лесно биват арестувани, тъй като те повтарят едно и също престъпление многократно заради липсата си на ментална стабилност.

Телец

Темпераментен тиранин

Упоритият бик заема второ място. Когато се отклони от правия път, Телецът се превръща в един от най-свирепите диктатори в света. Той е лидер по рождение и нищо не може да препречи пътя му, щом си е наумил нещо.

Стрелец

Гениален крадец

Представителите на тази зодия не проливат кръв, освен ако животът им не е застрашен. Те са известни като отлични крадци и принадлежат към списъка на известни престъпници, избягали от затвора.

Овен

Идеален за наемен убиец

Хората от тази зодия мразят да бъдат доминирани, а ако се опитате все пак да им сложите хомота, очаквайте да отвърнат на удара.

Овенът има особен афинитет към незаконни дейности и дори е склонен да стане наемен убиец, само и само за да не е част от масовката и да постигне върхове в кариерата.

Козирог

Универсален престъпник, но небрежен

Козирогът е добре подготвен да извърши престъпления от всякакъв калибър, независимо дали става дума за джебчийство или за сериозен акт като убийство. Неговият недостатък е, че е прекалено небрежен и може лесно да бъде уловен.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X