Напишете дума/думи за търсене

Коя зодия е най-романтична в леглото

Интимността може да е странна, трудна и забавна. Всеки зодиакален знак има своите силни страни и своите слабости, стане ли дума за интимност и романтика.

Овните трудно се разкриват пред другите. Близнаците са чудни флиртаджии и е щекотливо да ги оплетете в любовните си мрежи. А Раците може да бъдат сериозно емоционално корабокрушение.

Какво казват звездите за зодиите и тяхната интимност?

Овен

Това е знакът на ранното детство. Овните искат да бъдат първи във всичко и са лесно раними. Не могат да понесат отхвърляне, но пък за сметка на това бързо се съвземат. Не си падат особено по романтиката и цветята. Обичат пикантното в секса. Ако си навият, че искат нещо, ще го преследват със страст. А ако им попаднете в полезрението, със сигурност ще ви бъде приятно да сте интимни с тях.

Телец

Телците харесват бавните свалки. Веднъж вземат ли решение, трудно го променят. Това са хора, на които може да се разчита. Обичат спокойния секс в приятна обстановка. На тях няма да им омръзне да правят едно и също в леглото. Толкова са последователни дори в романтиката.

Близнаци

Ако искате да сте с тях, първо трябва да ги привлечете ментално, а след това физически. Често менят настроенията си и лесно се разсейват, но когато са в настроение, може да си поискате всичко. Ще се наслаждавате на секса с Близнаци. Не се учудвайте, ако говорят, докато правят любов с вас. Това е едно от любимите им неща.

Рак

Това е най-емоционалният знак. Раците жадуват любов. Ако искате да доставите удоволствие на своя партньор от тази зодия, тогава го накарайте да се чувства обичан. Бъдете романтични, докосвайте ги, съблазнявайте ги, ако искате да ви отвърнат с необуздана страст и любов. Внимавайте обаче, имат силно чувство за собственост.

Лъв

Добър партньор за Рибите. Лъвът е сексуален и страстен. Той е добър в това да експериментира между чаршафите и е най-сексуалният знак в зодиака. Ако искате невъобразимо удоволствие, дайте му вниманието, от което неговата царствена натура се нуждае.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X