Напишете дума/думи за търсене

Какво означава любовта за различните зодии

Човешките същества се борят да дефинират любовта от хилядолетия. За едни е прескачането на сърцето, когато видите човека, към когото имате чувства. За други няма определение.

Какво означава това божествено усещане за различните зодии?

Овен

Нещата, които правите, за да направите партньора си щастлив, определят любовта за вас. Вие сте конкурентни, бързи и сте лидери - тези характеристики влияят на начина, по който гледате любовта и винаги търсите начини да покажете на партньора си колко много ги обичате. Думите не означават много за вас, предпочитате делата и очаквате същото и от партньора си.

Телец

За вас любовта означава да сте спокойни с един човек. Романтиката се равнява на комфорта и затова никога не правите компромис с времето, което прекарвате с партньора си. Несигурността понякога ви хваща за гушата и именно заради това за вас е важна хармонията във връзката.

Близнаци

Сърдечните разговори и романтичните шепоти означават много за вас. Общуването с партньора ви е изключително важно. Въпреки че понякога сте лекомислени и вятърничави, вие сте практични и анализирате всичко, което се случва. Това може да ви прави малко бъбриви, но нищо не е в състояние да спре думите, които напират от устата ви, когато сте с човек, когото обичате.

Рак

Като страстен и емоционален човек, обожавате да бъдете само в компанията на партньора си. Тогава сте себе си. С вихъра, който се случва вашият живот, намирането на любов за вас означава да сте с някого, който ви кара да сте свободни и спокойни. Имате нужда от някой, който да ви помогне да възвърнете стабилността си дори когато емоциите ви превземат.

Лъв

Обичате да се глезите и намирате любов в скъпия начин на живот. Обичате да ви се угажда, да ви водят на елегантни места, да ви изненадват с подаръци. Очаквате любовта да бъде като във филм, в който главната роля е изпълнявана от вас, но винаги сте готови да предложите на партньора си същото засвидетелстване на чувства.

Дева

Животът и любовта са свързани с малките жестове между вас и партньора ви. Харесва да се показвате привързаността си към любимия, когато и както е възможно. Вие се наслаждавате на обикновените радости, гледайки телевизионни предавания на дивана с пица в ръка. Лоялността е важна за вас и може да понесете всичко, стига да имате доверие на партньора си, че ще бъде зад гърба ви във всяка ситуация.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X