Напишете дума/думи за търсене

Какво означава любовта за различните зодии

Везни

Без хармония не може да има любов за вас. Важно е да намерите човек, който е свързан с вашата душа и който оставя усещане за всеобхватен мир. Неговото присъствие ви кара да се чувствате като у дома си независимо къде сте. Разговорите в полунощ, докато гледате звездите, ви карат да се чувствате дълбоко свързани с партньора си.

Скорпион

Самата идея за любов ви вълнува, защото искрено вярвате, че тя е един от най-ценните спомени, които ще имате в този живот. Връзките са огромна работа за вас и никога не правите компромиси, когато се отдавате на някого. Обичате да се обвързвате с хора, притежаващи чувство за хумор, с които може да водите интересни разговори и имат чувство за споделена отговорност един за друг.

Стрелец

Вие сте ужасяващо независими и нищо не ви отблъсква толкова, колкото идеята да бъдете поставени в клетка. Въпреки това се отнасяте много сериозно към любовта. Очаквате от връзките си да бъдат най-доброто нещо на света. За вас е важно вашият партньор да ви бъде много добър приятел. Харесва ви да правите с любимия си общи планове за бъдещето и да организирате всевъзможни приключения.

Козирог

За вас любовта не е нещо традиционно. Не обичате цялата уязвимост, която идва с нея, и както сте отговорни към всичко останало в живота, така и във връзките си претегляте всичко на везни, преди отдадете сърцето си на някого. Обичате да създавате собствени традиции с партньора си. Малки неща като вечеря на свещи всеки петък, посещение на музикален фестивал веднъж годишно, почивка на каравана и прочие са от съществено значение за вас, тъй като ви карат да се чувствате не като два индивида, а като семейство.

Водолей

Разбирането е вашият ключов елемент за любовта. Партньорът ви трябва да е в състояние да разбере аспектите на вашата личност, които остават загадка за всички останали. Критичното мислене и жаждата за познание ви карат дори в любовта да търсите любим, с когото може да учите нови неща всеки ден. Любовта за вас е като пъзел, който искате да разгадавате до края на живота си.

Риби

Вашата идея за любов идва от всяка романтична книга, която някога сте чели. С повишената си чувствителност и нежност дори вашето определение на любов е свързано с творчеството и изкуството. Интуицията ви е мощна и това може да се види по артистичния начин, по който показвате чувствата си. Любовта ви помага да живеете хармонично и да се чувствате на мястото си.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X