Напишете дума/думи за търсене

Как да се отнасяме с детето според зодията му

Овен

Детето Овен винаги ще се връща със синини и скъсани панталонки. Тези хлапета са много енергични, имат силно развито чувство за справедливост, но и страдат от липса на каквото и да е търпение. Бъдете нежни, но твърди с него, учете го на последователност и на това да не се пали толкова.

Телец

Детето Телец е любопитно, но може да бъде малко по-тромаво от другите деца. Просто то никога не бърза, не се притеснява, ако закъснява и не обича промените. Запишете го на някакъв активен спорт и му помагайте да става навреме, да се оправя по-бързо и да не се плаши от промените.

Близнаци

Вашето дете вероятно е приятел с всички и трудно го откъсвате от детската площадка. Това е хубаво, но го учете да не се доверява на всички сляпо. Много често то страда от невъзможност да вземе решение - учете го как, но без да взимате решенията вместо него. Просто му показвайте колко е хубаво да може да избира.

Рак

Никога не заплашвайте вашето дете с Баба Яга и други страхотии. Всъщност е най-добре да му спестите и всички ужасяващи приказки с изядени баби и изоставени деца. Тези хлапета са най-чувствителните в зодиака и имат нужда от това да бъдат научени да се обичат повече и да се страхуват по-малко от заобикалящото ги.

Лъв

Хлапето ви е много любвеобилно, но вероятно, ако му се скарате, често си показва ноктите. Трябва да бъдете напълно открити с него и да го възпитавате в толератнтост и разбиране към околните. То има нужда от вашето внимание, но не прекалявайте и с хвалбите, за да не израсне с прекалено високо самочувствие.

Дева

Имате голям късмет, защото вероятно вашето дете си оправя стаята и си сгъва дрехите, без да се налага да го молите дори. Тези деца са спокойни и обичат красивото и хармонията. Осигурете им тишина и сигурност и те ще бъдат много щастливи.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X