Напишете дума/думи за търсене

Хороскопът предупреждава за тежко изпитание, но Бог управлява звездите

Силва Дончева става астролог случайно, както често се случва из дебрите на живота. През 1992 г. работи в издателство и се среща с астролога Апостол Апостолов, за да редактира новата му книга. С четенето звездите й стават все по-любопитни и се записва на курс при астролога. Следва втори при Люмиер, трети дистанционен при розенкройцерите от Сан Диего, но казва, че астрологията се учи цял живот и пак няма научаване. Помогнала е на много хора да разберат по-добре себе си, да им стане ясно дали работят по призванието си, подходящо ли е да започнат нова работа или защо не могат да заченат. Занимава се и с вербална хомеопатия.

Силва, каква полезна информация може да получи човек, като дойде при вас?

Той получава информация какво е предопределението му като професия, дадености, способности. Къде е силата му и какво му пречи в живота, за да разгърне потенциала си. Има хора, които може да се развият в 3-4 направления, някои от тях взаимноизключващи се, но трябва да намерят сили да ги съчетаят, защото това е тяхна съдба. В хороскопа се вижда много добре характерът на човек. И това може да стане ясно с 2 сеанса, докато на психолога ще му отнеме 6 месеца. Ако човек се насили и промени негативите в себе си, ще се отпушат нещата и ще му потръгне в живота. Може да се види дали е подходящо човекът да замине в чужбина или дали учи правилната дисциплина в университета.

Идвали са хора, които създават нова фирма и искат да знаят кога да го направят, с кого. Или искат да се оженят и проверяват дали са съвместими със своя партньор като характер. Когато лекарите не са поставили точна диагноза, се вижда къде е причината за проблема. Оказва се, че болести, свързани с половата система, идват от щитовидната жлеза, тези с храносмилателната система са с психотичен характер. Има връзка между увреденото сърце и нервната система. Проблемите с белия дроб са свързани с работа, начин на хранене, битови условия, психологически проблеми или с роднини. Важен е и начинът на хранене. Главоболието или високото кръвно може да е реакция на проблем с бъбреците.

Казвате ли лошите неща, които астрологичната карта показва?

В астрологията има морал. Забранено е например да се каже кога човек ще си отиде, защото може да се направи грешка. Това е Божа работа. Можеш да предупредиш човек, че ще има тежко изпитание, но Бог управлява звездите и нещата може да се обърнат. Астрологът е длъжен да изведе доброто у човека, да го предупреди къде са негативите му и да го подтикне към някаква креативност.

Чета в книгата на видния астролог Птолемей, че Луната обозначава пътешествията?

Книгата е писана въз основа на неговите бележки от преди 2000 г. и тогава не са били открити някои планети, които днес се вземат под внимание. Цялата космонавтика, самолетите, хеликоптерите се управляват от Уран, която е открита през XVIII век. Не може да се тълкува хороскопът на пилот или човек, който прави презокеански пътувания, без тази планета. Тя е във връзка с електричеството, с епохата на Водолея, в която се намираме сега, с откритията в космонавтиката, физиката, квантовата физика, интернет, комуникациите. Не може да си добър пилот, ако нямаш на ключово място в хороскопа си Уран или добър аспект. Ако имаш лош аспект, рискуваш да направиш катастрофа.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X