Напишете дума/думи за търсене

Близнаци, хороскоп за 2018-а: Чакат ви страхотни романси

СНИМКА: PIXABAY

Любовта и кариерата са най-активните и най-щастливите сфери в живота ви през 2018 година. Наслаждавайте се. Някои години са определени за приятелство. Тази е любовна за вас.

Юпитер – планетата на любовта ви, се намира в романтичния знак Везни през по-голямата част от годината, което е страхотно. Романсът е в ума ви, но и в 5-ия ви дом на удоволствията. Любовта ви ще е като в меден месец.

Дори женените ще се наслаждават повече на връзката си през тази година. Мнозина ще отидат на втори меден месец. Тези, които са сами, ще срещнат любовта на обичайните места – забави, театър, кино, купони, курорти и докато си почиват.

Тъй като 5-ият дом в хороскопа управлява и децата, много от вас ще работят по въпроса. Женените може да си родят бебе през годината, а самотните ще обмислят брак с цел да имат деца.

Много често, когато любовната планета се намира в 5-ия дом на хороскопа както при вас, човек не е сигурен дали просто иска забавления и леки връзки, или нещо по̀ така. Има някаква нерешителност по въпроса.

Възможностите и за двата типа любов ще са изобилни и лесни. Ще ви върви по вода в сърдечните дела.

Когато 5-ият дом е силен, нараства и сексуалната активност. Увеличава се и плодовитостта.

Близнаците, които се интересуват от втори брак, ще имат чудесен социален живот, много афери и възможности, но сватба не е много вероятна. Има твърде много възбуда и нестабилност, прекалено експериментиране.

Удоволствието е налице, макар да не води до брак. Ще има любовни възможности в службата. Ще ви привличат хора с високо положение и власт, както и вие тях. Интересуват ви партньори, които могат да помогнат на кариерата ви.

Ако пък се стремите към трети или четвърти брак, не се очертават промени. Женените си остават обвързани, самотните – сами.

Любовта може да ви връхлети през цялата година, но особено в периодите 19 януари – 26 февруари, 10 май – 21 юни и 17 август – 23 октомври.

Най-активните ви социални периоди ще са от 17 август до 23 октомври и от 22 ноември до 21 декември.

Динамичният Уран кръжи около Медиум Цели в хороскопа ви, което води до внезапни и коренни промени. Макар че технически те ще са свързани с кариерата ви, без съмнение ще се отразят на дома ви и семейството.

Може да бъдете преместени на работа в друг град или страна. Шеметните промени в кариерата ще отклонят вниманието ви от домашните отношения, не защото не обичате семейството си, а защото са наистина шеметни.

Домът ще ви занимава най-активно от 23 юли до 22 септември. Периодът от 23 юли до 17 август е особено благоприятен за ремонти и разкрасяване на жилището ви, както и за семейни сбирки.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X