Напишете дума/думи за търсене

Зодиите и техните нещастия

Никой не иска да бъде нещастен. Родителите ни водят на този свят с идеята за преливаме от радости, но невинаги се сбъдва тая чудна орисия.

Доста често собствените ни черти на характера ни катурват в пропастта на нещастието. Не знаем какъв е правилният път за нас или сме склонни да забравяме игнорираме знаците по пътя. И в двата случая ставаме тъжни, защото животът не е такъв, какъвто си го представяме.

Астрологията се притичва на помощ в търсене на отговор на въпроса какъв тип нещастие заразява нашето житие и битие.

Овен

Ако се носите по течението и не се провокирате, това може да е причина за нещастието ви. За някои рутината е чудно нещо, но не и за вас. Ако не внесете някаква промяна в живота си, това усещане ще се влоши. Затова направете крачка назад и излезте от зоната на комфорт. В крайна сметка най-хубавите неща на живота се случват там, където не ги очакваме.

Телец

Опитвате се да контролирате всичко и всички. Като се опитвате да накарате околните да мислят като вас, вие просто си проправяте път към провала и нещастието от него. Плюс това изразходвате половината от енергията и способността си в опити да манипулирате другите. Така че отпуснете се и се занимавайте с приятни неща.

Близнаци

Няма нищо лошо в това да бъдеш социален, но когато прекалиш, тогава нещата започват да се влошават. Страхувате се да не пропуснете нещо важно и затова се опитвате да присъствате на партита и обществени събития, които ви изсмукват. Отделете известно време, останете у дома и се опитайте да се отпуснете. Това ще ви направи чудеса за благосъстоянието ви.

Рак

Престанете да се правите на светци. Да бъдете състрадателни е вредно за вас - прекалено много се раздавате. Когато давате толкова много, не успявате да запазите дори малко за себе си и следователно нямате нищо. Нали сте наясно, че когато се занимавате с толкова много емоции, ще се почувствате претоварени. Опитайте да насочите част от съпричастността си към себе си. Първо помогнете на вас и след това се опитайте да помогнете на другите. И не помагайте на всички - не всеки го заслужава.

Лъв

Докато носите в себе си гордостта на лъва, все ще се тревожите за това какво другите мислят за вас. Тъй като непрекъснато се притеснявате за мнението на околните, това оказва огромно напрежение върху вас. Спрете с опитите да впечатлите другите, просто бъдете искрени и не изневерявайте на себе си.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X