Напишете дума/думи за търсене

Кои зодиакални двойки се разделят по най-гадния начин

Астрологията ни предлага много прозрения за поведението на човека и неговото отношение към света. Тя може да разкрие как флиртуваме, когато сме привлечени от някого, как изразяваме чувствата си и каква стратегия предприемаме, когато сме се насочили към изхода на връзката.

Докато някои зодии са прекалено драматични и имат нужда от вниманието и величаене от страна на тяхното обкръжение, за да излекуват разбитите си сърца (Лъв и Близнаци), други ламтят за обичта на най-близките си приятели за любовно лечение (Дева и Риби), а трети се опитват да избягат от емоциите, причинени от душевна болка, преструвайки се, че връзката никога не се е случила (Стрелец и Водолей).

На някои зодии им отнема много време, за да се излекуват и да продължат напред (Рак и Козирог), докато други бързо влизат в нова интимна връзка (Овен и Скорпион). А Телецът и Везните да готови да скочат на секундата в нова сериозна връзка.

Ето зодиакалните знаци, които правят от раздялата грозна война.

Овен и Телец

Овните са като бебетата. Те обичат да привличат внимание, да занимават околните с гнева си и да се отегчават много лесно. Те са силно конкурентни и смятат връзката за състезателен спорт, в който не искат да губят. Ако усетят, че има някакво напрежение в отношенията, те ще бъдат първите, които ще инициират прекъсването, защото не обичат да бъдат зарязвани.

От друга страна, Телецът като знак на Земята е много фиксиран и лоялен във взаимоотношенията. Той не обича промените и иска връзката да продължи дълго време. Ще направи всичко по силите си, за да спаси връзката, но щом веднъж е решил да приключи с едни отношения, това наистина е край. Повече не поглежда назад.

Известно е, че Овенът има силно експлозивен нрав и често изразява чувствата си изключително прямо. Той се наслаждава на драмата и прилива на адреналин, който идва с нея, докато Телецът мрази драмата и обича да избягва конфронтация.

Овенът често съжалява за своите импулсивни действия и се опитва да съживи връзката, но в повечето случаи Телецът вече си е тръгнал от отношенията-.

Лъв и Скорпион

Лъвовете са изключително лоялни и грижовни и искат да глезят своите любовници, но ако усетят, че искрата е избледняла във връзката, те обикновено инициират разделянето, защото не искат да бъдат зарязани. Обикновено те може бързо да преодолеят раздялата, ако те са нейните инициатори, но ако тях ги напуснат, това е друга история.

Реакцията на зарязания Лъв е тотален шок и пълно отричане. Това е напълно сърцераздирателно за представителите на тази зодия и те търсят внимание от близкия си кръг, за да успокоят болката си.

Скорпионите са изключително страстни и им е много трудно да пуснат някого да си тръгне, независимо дали те са инициирали раздялата или те са на приемния край. Хората от този знак може наистина да бъдат натрапчиви и залепени за половинката си. Не е изключено да се отдадат на разрушително поведение, за да не останат по-назад от бившия си партньор.

Раздялата между Лъв и Скорпион може да бъде кошмар, защото се превръща в масивна битка на егото. И двата знака обичат да държат контрола в собствените си ръце и скъсването предизвиква техните проблеми с тарторството. Те наистина може да се унищожат един друг със своето злобно, гадно и нападателно поведение.

Близнаци и Стрелец

Близнаците и Стрелецът имат две общи неща - те обичат да пътуват, да се запознават с нови хора и да изследват нови неща, но и двата знака имат проблеми с ангажираността в любовта. Когато загубят интерес един към друг, те са склонни просто да изчезнат. Тъй като не искат да се занимават с никаква конфронтация или да дават обяснения, те стават студени към партньора си. Не е изключено да скъсат с другия със съобщение, електронна поща или по телефона. А ако в крайна сметка другият ги принуди да се срещнат очи в очи, може да станат наистина експлозивни и разрушителни един към друг, без да им пука за чувствата на доскорошния им любим.

Рак и почти всички останали зодии

Ракът е най-чувствителният и любящ знак в зодиака. Хората от тази зодия са много грижовни и даващи в своите взаимоотношения. На Рака му отнема време да изгради доверие и да влезе в сериозна връзка, но щом веднъж го направи, не иска тя да свърши. Той се бори упорито, за да направят връзката значима и работеща.

Ако тя куца въпреки всичките му усилия, той се чувства опустошен и изпитва дълбока скръб. Може да прекара часове в мислене за това какво се е объркало в отношенията от началото до края. Да прекара седмици, размишлявайки за това, къде е сгрешил или как неговият партньор се е държал, та да се стигне до психическа и емоционална умора във връзката.

Скъсването с Рака може да отключи изблик на интензивни емоции. Раците показват цяла гама от чувства - от болка до гняв, за да наранят отсрещния. Те може да крещят, ридаят, хвърлят или да се оттеглят напълно от комуникацията и да се затворят в себе си. На тях им отнема много време, за да се излекуват и може да в бъдеще да имат проблеми с доверието и интимността, ако вярват, че са третирани несправедливо и зарязани без причина. Ако не сте сериозни в отношението си към Рака, не си играйте със сърцето и емоциите му. На това чувствително същество му отнема много време, за да се излекува и да продължи напред.

Везни и Козирог

Везните са много практични и лесни за връзка. Козирозите са много упорити - след като веднъж нещо им е влязло в главата, много е трудно да го пуснат да си отиде. Те са склонни да станат открито контролиращи и това не върви добре с лежерното отношение на Везните към живота.

Те, от своя страна, са склонни да започнат с раздялата от много далече. Това озадачава Козирога, който се държи прекалено здраво за връзката и прави всичко възможно отношенията да проработят.

Разделянето между Везни и Козирог се превръща в гадна борба за власт и се оказва болезнено и за двете зодии.

Дева и Риби

Раздялата между Дева и Риби може да стане наистина объркано и грозно, защото те имат напълно противоположни стилове, стане ли дума за край на връзката.

Докато Рибите са емоционални и чувствителни, Девите са рационални и практични.

Те обичат да прекратят връзката си със спокойна и рационална дискусия, но Рибите не умеят да съдържат емоциите си, защото всичко, което те усещат, е прекалено интензивно. Те може или да се разпаднат, или да излеят целия си гняв върху партньорите си, или да се отдадат на саморазрушение.

Точно както Раците, разделите са мъчително болезнени за Рибите и им отнема много време, за да се излекуват и да продължат напред.

Тъй като Рибите не са в състояние да разберат начина, по който Девата се разделя с партньорите си, те ги възприемат като изключително безгрижни и нечувствителни, което на свой ред кара Девата да се почувства виновна.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X