Напишете дума/думи за търсене

Зодиакални двойки, които често стигат до развод

Има събития в живота, към които се връщаме от време на време и които ни карат да усещаме палитра от емоции - от съжаление и срам до удовлетворение и гордост.

Ако знаеш предварително, че нещо ще бъде огромна грешка, ще избегнеш ли да го направиш? Едва ли.

Повечето от нас нямат способността да виждат бъдещето, но има и други начини, чрез които може да получим насоки и информация.

Докато астрологията не предвижда точно събитията или връзките, които ще имаме, тя може да даде указания за видовете хора, към които гравитираме. Разкрива и характеристиките на отделните зодиакални знаци.

Какво казват звездите за мъжа, за когото ще се ожениш, а после и разведеш, според твоя зодиакален знак.

Овен и Рак

Сексуалното привличане между двамата ще бъде незабавно и неоспоримо и може да накара двамата да се оженят прекалено бързо. След като първоначалното привличане изчезне, Овенът и Ракът ще забележат, че няма много общо между тях. И още по-лошо, те всъщност са сексуално несъвместими. След много спорове и битки ще се разведат.

Телец и Стрелец

Първоначално Телецът ще се преструва както пред себе си, така и пред партньора си, че е абсолютно ок със свободолюбивостта на Стрелеца. А горчивата истината е, че това качество на Стрелеца плаши Телеца до смърт. В момента, в който Телецът се опитва да държи Стрелеца на къса каишка, играта свършва. Стрелецът е роден да бъде див, а Телецът е роден да се наслаждава на лукса на дома. Любовта на Стрелеца към скитането по широкия свят ще накара Телеца да подаде молба за развод.

Близнаци и Риби

Рибите са прекалено емоционални за Близнаците, които вярват, че не позволяват на чувствата да ги превземат лесно. Близнаците ще бъдат привлечени от творчеството на Рибите, но те са свикнали да живеят на момента, което ще предизвика чувство на недоверие и подозрение в Рибите. Съюзът им ще бъде нестабилен от самото начало, а това чувство за несигурност ще нараства още повече с развитие на връзката. Най-накрая неминуемо ще стигнат до развод.

Рак и Козирог

Когато Ракът срещне Козирога, и двете зодии ще бъдат издухани от тяхната силна сексуална химия. В началото сексът ще бъде космически страхотен. Но с течение на времето Ракът ще бъде раздразнен от практичността и резервираността на Козирога, а бракът между тях вече няма да изглежда като страхотна идея.

Лъв и Дева

Отначало Девата ще бъде привлечена като молец към лампа от дръзката и силна природа на Лъва до такава степен, че ще се омъжи за него, без да направи обичайното си задълбочено проучване на партньора. Лъвът обича да живее нашироко и с размах, а Девата изобщо не може да насмогне на това му възприятие за света. Лъвът обича да се шефи, докато Дева не може да устои да му казва какво да прави. Разводът е неизбежен, щом Девата започне да критикува Лъва и дава предложения как да подобрят отношенията си.

Дева и Овен

Девата е очарована от смелостта на Овена и дръзкия му дух и може да се влюби в него за нула време. Проблемът е, че Овенът е твърде приключенски за Девата. Тя се разбира по-добре с хора, които са надеждни и отговорни. Овенът е фен на действието, докато Девата анализира всичко до припадък. Накрая двойката ще открие, че за нея няма средно положение.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X