Напишете дума/думи за търсене

Тиранин, влечуго, левиатан - каква е лошата страна на всяка зодия?

Традиционният зодиак, на който сме свикнали, се съсредоточава най-вече върху положителните черти на хората от различните знаци. Но всички знаем, че не може да има добро без лошо. По-негативните и мрачни черти на зодиите често се игнорират, но те съществуват и намират място в т.нар. Черен зодиак.

Кои са лошите черти на отделните зодии?

Тиранинът (21 март - 19 април)

Нищо не е достатъчно за теб. Винаги искаш повече. Искаш всичко, което животът може да предложи, и въпреки това не искаш да инвестираш твърде много от себе си. Никога не сте доволни и в известен смисъл това е добре, защото ви държи мотивирани дълго. Просто се уверете, че не вредите на другите в безмилостното преследване на целите си.

Падналият демон (20 април - 20 май)

В миналото сте имали добри и лоши времена. Изглежда обаче си спомняте само лошите. Вашите неуспехи ви преследват всеки ден. Вместо да се съсредоточавате върху това колко пъти сте се проваляли, опитайте да впрегнете решимостта си, за да стъпите отново на краката си. Провалите идват, за да ви дадат урок, от който да се поучите и да продължите напред.

Поразяващото влечуго (21 май - 20 юни)

Хората са наясно, че трябва да се пазят от вашата лоша страна. Може да сте доста отровни и раздразнителни, когато нещо ви притеснява. Способни сте да разпръснете напалм върху онези, които ви провокират. Гневът ви обаче никога не е без причина. Околните едновременно изпитват респект към вас и се страхуват.

Змията (21 юни - 22 юли)

Вие сте роден да манипулатор. Невероятно очарователен сте и привличате хората към вас. Когато това стане, използвате хитростта и интелигентността си, за да бъдете милостиви, щедри и измамни, когато пожелаете. Околните просто имат инстинктивно доверие към вас и от вас зависи какво ще направите с него.

Воинът (23 юли - 22 август)

Факт е, че повечето от нас минават през живота, без да наблюдават съсредоточено света около нас. В известен смисъл сме слепи за самата реалност, която обитаваме. Но не и вие. Вие сте в състояние да видите нещата такива, каквито са. И доброто, и лошото. Едно от най-трудните ви задължения е да помагате на другите да видят и те истината, която ги заобикаля.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X