Напишете дума/думи за търсене

Тиранин, влечуго, левиатан - каква е лошата страна на всяка зодия?

Водовъртежът (23 август - 22 септември)

Вие сте пламенни и верни любовници, но сте склонни да залитате в чувството за собственост. Вашата ревност е опасна за околните. Това усещане е като дишането за вас и щом я вкусите, няма нищо, което някой може да каже или да направи, за да ви накара да се почувствате по-различно.

Грабителят (23 септември - 22 октомври)

Всички ние имаме вътрешни демони, но вашите са най-силните. Те ви държат постоянно нащрек. Това невинаги е лошо, защото те също ви тласкат да давате най-доброто от себе си за своето развитие. Изпитвате ужас от това да сте обикновени. Каквото и да е нормата, която трябва да следвате, за вас това е скучно и искате да преминавате постоянно през неизследвани територии.

Отровната стрела (23 октомври - 21 ноември)

Никога нямате проблеми с импулса. Държите всичко под контрол. Знаете точно колко време трябва да изчакате, преди да нанесете удар. Тези, които парадират със силата си, са глупаци за вас. Наясно сте, че правилният момент и планирането може победят първичната сила. Опитайте се да не бъдете толкова цинични през цялото време.

Бурята (22 ноември - 21 декември)

Вие сте вятърът. Безгрижни и диви. Точно както една буря не се интересува от това, което идва по пътя й, така сте и вие в преследването на вашите желания. За вас най-важно от всичко на света е свободата. Това ваше качество обаче често наранява онези, които са близо до вас. Научете се да контролирате малко тези импулси.

Левиатанът (22 декември - 19 януари)

Хората не са в състояние лесно да ви разчетат и разгадаят. Винаги има някаква мистерия около вас, която сочи към тъмнината и злокобното. Истината е, че тази мистерия не е напълно ясна дори за вас. Но държите демоните си под контрол и това е по-важно от всичко друго.

Звярът (20 януари – 10 февруари)

Околните зависят от вас. Те са свикнали да сте тяхната скала и да им давате силата, от която се нуждаят. И като цяло нямате проблем при това. Свикнали сте да се справяте със собствените си скърби и болка, че няма значение дали още няколко са добавени към купчината. Но бъдете внимателни, защото това много бързо може да се превърне в острие за вашето добруване.

Мечът (19 февруари - 21 март)

Вие имате своя справедлив дял от битки и шансовете за победа са на ваша страна по-често отколкото провалите. Безмилостно преследвате това, в което вярвате, и не се свените да се впуснете с всички срещи в битка с вашите врагове. Лесно е да забравите за себе си, когато водите война, но не е нужно постоянно да принасяте добруването си в жертва.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X